Webs Locals

Agenda de Cerdanyola del Vallès [+]

Avui és: 26-05-2019
>
<
Maig'19
llmamejovessum
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2

PARAULES CLAU

Web local Cerdanyola del Vallès

El portal www.alcaldes.eu entrevista l’alcaldessa de la ciutat

dimecres 10 de setembre de 2014

El portal www.alcaldes.eu entrevista l'alcaldessa de la ciutat

El portal www.alcaldes.eudedica la darrera entrevista publicada en línia a l’alcaldessa de la ciutat, Carme Carmona. S’hi recullen preguntes a l’entorn de la seva vida personal, familiar i les opinions sobre diversos temes d’interès a Cerdanyola del Vallès.

Recollim alguns extractes de l’entrevista, que si voleu podeu llegir en línia a http://bit.ly/entrevistacarmecarmonaEn aquest enllaç hi trobareu dades biogràfiques de l’alcaldessa, un qüestionari dedicat a esbrinar les seves preferències, l’àlbum fotogràfic de la conversa i dades de Cerdanyola del Vallès, extretes de l’Idescat. També hi trobareu la versió en vídeo de l’entrevista.

"Sempre m’ha preocupat que allà on visqui la societat millori. Aquesta voluntat de deixar les coses millor de com les trobes m’ha acompanyat durant tot el temps"

"És un desori perquè s’atorguen les competències dels serveis més propers a la ciutadania justament a una administració més llunyana. Per tant, d’alguna manera també ideològicament s’està donant un cop a l’Estat democràtic, perquè els ajuntaments són part del govern de Catalunya i de l’Estat" [En referència a la nova llei local]

"El territori està en un lloc privilegiat amb unes potencialitats enormes, i acull la infrastructura més gran del sud d’Europa, el Sincrotró ALBA; tenim també la UAB, el Parc Tecnològic…"

"S’ha d’ajudar a reconstruir el projecte de vida, no només intentant que les empreses s’apropin al nostre territori i generin ocupació, sinó també fent programes d’ocupació activa: formació ocupacional i redreçar les persones a professions de futur"

"Els ciutadans ja estan pagant el serveis que es presten els municipis. Moltes vegades s’obre el debat que el ciutadà paga dues vegades pels mateixos serveis i no és bo. Això passa quan els recursos van a administracions supramunicipals i després la contribució no torna als municipis"
“Si els municipis acaben sent gestors es perd la força que dóna la representació que t’han atorgat justament els veïns i veïnes”
Alcaldes.eu

www.alcaldes.eu és la publicació on-line dedicada a oferir entrevistes i perfils a gestors municipals. Un aparador informatiu per compartir experiències i idees entre alcaldes i estar en contacte amb les inquietuds i necessitats del ciutadà.

Alcaldes.eu proposa una participació activa d’usuaris en la secció "No facis oposició, fes d’alcalde". Els lectors i ciutadans poden opinar, enviar les seves cartes i proposar idees que sumin, sempre en positiu, per construir municipis i escenaris polítics a mida de les necessitats del ciutadà.

http://vimeo.com/102122970

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: