Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 24-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Política : Breus

El PP en solitario tumba una batería de Medidas para: luchar contra la violencia de género

divendres 19 de setembre de 2014

El PP en solitario tumba una batería de Medidas para: luchar contra la violencia de género

El Congrés dels Diputats, amb el vot del PP, ha tombat una moció, conseqüència d’interpel·lació, impulsada pel PSOE i recolzada pels grups de l’oposició, que contenia una bateria de propostes l’objectiu s’encaminava a combatre la violència de gènere, així com "evitar el retrocés que lamentablement s’està produint" en la matèria.

El debat d’aquesta iniciativa es va produir aquest dimecres al Congrés, moment en què els grups minoritaris de l’oposició es van declarar "farts" de la constant confrontació i ús polític que al seu judici fan tant PP com PSOE sobre el tema. Malgrat les queixes, el PSOE va pactar un text de mesures amb CiU i ERC, que aquest dijous a la votació han recolzat tots els grups de l’oposició.

Partides contra la violència de gènere

Entre altres mesures, volien urgir el Govern a reposar urgentment les partides pressupostàries destinades a combatre aquest fenomen violent, així com a garantir de manera "més efectiva" la protecció de les dones que pateixen aquesta violència masclista, i impulsar en totes les etapes educatives la formació en igualtat i lluita contra aquesta xacra.

Reformes de lleis

A més, desitjaven plantejar una reforma en el Codi Penal, la Llei orgànica del poder judicial, en el Codi Civil, la Llei d’enjudiciament civil i la Llei d’enjudiciament criminal que, a fi de fer més efectiva la protecció i la tutela penal de la seguretat dels fills menors que pateixen la violència de gènere en el seu nucli familiar, assegurin el pronunciament exprés del jutge respecte de la necessitat d’adoptar mesures específiques sobre el règim de custòdia, visites, cura i educació, així com les mesures provisionals concretes, incloent altres mesures d’assistència i protecció social integral.

Agenda d’Ana Mato

La posició del Partit Popular no només ha estat marcada pel seu rebuig en solitari -suficient per tombar la iniciativa- sinó per la flagrant absència de la ministra del ram, Ana Mato, que segueix intentant emmudir el debat i el creixement de la violència de gènere . Una plantada que no es justifica per la imparable activitat de la ministra, que tenia aquest matí, al migdia, marcada l’assistència a la Moncloa a la "presentació de l’informe anual de la comissió per a la reforma de les administracions públiques". Mentre que la votació s’ha fet a la 15:00 hores.

ElPlural

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: