Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Mercat laboral : Breus

El projecte ’Sara’ ha donat feina a més de 1.500 dones

dimarts 23 d'abril de 2013

El projecte 'Sara' ha donat feina a més de 1.500 dones

La inserció laboral de les dones immigrants és un dels objectius de qualsevol societat moderna i oberta, i aquest resulta més viable com més gran i millor sigui la integració social de la persona. L’aposta del programa "Sara" consisteix precisament en això: ajudar les dones que arriben a Espanya a trobar feina des del suport psicològic i la participació social. Per tal raó, el secretari d’Estat de Serveis Socials i Igualtat, Juan Manuel Moreno, ha renovat el compromís del Ministeri del qual forma part amb un projecte que en set anys ha donat feina a més de 1.500 dones.

L’Institut de la Dona, Creu Roja Espanyola i CEPAIM fan possible una iniciativa que en gran mesura finança el Fons Social Europeu i que, enguany, malgrat les dificultats econòmiques, el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials ha mantingut, i amb la intenció de prolongar durant més exercicis. Perquè, com ha destacat Juan Manuel Moreno, una de les metes de primer ordre de la Secretaria d’Estat consisteix a remoure els obstacles que impedeixen la igualtat d’homes i dones, i en centrar-se en les que més perill tenen de quedar excloses socialment.

El programa "Sara" suposa una eina per avançar cap a aquest objectiu, tot i que el secretari d’Estat ha recordat altres dos: el "Aurora", que ajuda a les dones que viuen en l’entorn rural, i el "Clara", enfocat cap al nucli urbà. El primer de tots ells, la renovació s’ha signat avui en presència de la directora general d’Igualtat i l’Institut de la Dona, Carmen Plaza, està especialitzat en el col · lectiu de les dones que arriben a Espanya en condicions adverses.

El primer que treballen els artífexs del programa és la recuperació de l’autoestima d’aquestes dones, i un cop aplanat el procés psicològic, comença el de la capacitació professional. En tallers en grup, o bé per mitjà de tutories personalitzades, les dones que s’acullen a la iniciativa perfeccionen el castellà, s’adapten millor a l’entorn i reuneixen més possibilitats de trobar feina. Creu Roja Espanyola, CEPAIM i l’Institut de la Dona es coordinen en tot moment tant per a la formació del personal tècnic com per a l’avaluació de les actuacions.

El 2012 el programa "Sara" va atendre a 520 dones estrangeres en 10 localitats espanyoles, erigint-se en l’any amb més acollida del pla.

(...)

Font: CompromisoRSE

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: