Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 26-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Mercat laboral : Breus

El projecte ’Sara’ ha donat feina a més de 1.500 dones

dimarts 23 d'abril de 2013

El projecte 'Sara' ha donat feina a més de 1.500 dones

La inserció laboral de les dones immigrants és un dels objectius de qualsevol societat moderna i oberta, i aquest resulta més viable com més gran i millor sigui la integració social de la persona. L’aposta del programa "Sara" consisteix precisament en això: ajudar les dones que arriben a Espanya a trobar feina des del suport psicològic i la participació social. Per tal raó, el secretari d’Estat de Serveis Socials i Igualtat, Juan Manuel Moreno, ha renovat el compromís del Ministeri del qual forma part amb un projecte que en set anys ha donat feina a més de 1.500 dones.

L’Institut de la Dona, Creu Roja Espanyola i CEPAIM fan possible una iniciativa que en gran mesura finança el Fons Social Europeu i que, enguany, malgrat les dificultats econòmiques, el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials ha mantingut, i amb la intenció de prolongar durant més exercicis. Perquè, com ha destacat Juan Manuel Moreno, una de les metes de primer ordre de la Secretaria d’Estat consisteix a remoure els obstacles que impedeixen la igualtat d’homes i dones, i en centrar-se en les que més perill tenen de quedar excloses socialment.

El programa "Sara" suposa una eina per avançar cap a aquest objectiu, tot i que el secretari d’Estat ha recordat altres dos: el "Aurora", que ajuda a les dones que viuen en l’entorn rural, i el "Clara", enfocat cap al nucli urbà. El primer de tots ells, la renovació s’ha signat avui en presència de la directora general d’Igualtat i l’Institut de la Dona, Carmen Plaza, està especialitzat en el col · lectiu de les dones que arriben a Espanya en condicions adverses.

El primer que treballen els artífexs del programa és la recuperació de l’autoestima d’aquestes dones, i un cop aplanat el procés psicològic, comença el de la capacitació professional. En tallers en grup, o bé per mitjà de tutories personalitzades, les dones que s’acullen a la iniciativa perfeccionen el castellà, s’adapten millor a l’entorn i reuneixen més possibilitats de trobar feina. Creu Roja Espanyola, CEPAIM i l’Institut de la Dona es coordinen en tot moment tant per a la formació del personal tècnic com per a l’avaluació de les actuacions.

El 2012 el programa "Sara" va atendre a 520 dones estrangeres en 10 localitats espanyoles, erigint-se en l’any amb més acollida del pla.

(...)

Font: CompromisoRSE

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: