Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 23-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Societat : Breus

El PSOE denuncia un predicador per cridar fornicadora la dona perfumada

dimecres 24 de juliol de 2013

El PSOE denuncia un predicador per cridar fornicadora la dona perfumada

El missatge anava dirigit només a les dones musulmanes i no a les no musulmanes. Si alguna dona s’ha sentit dolguda per aquesta frase, demano disculpes públicament i reitero que cal conèixer el context de la mateixa. Les dones musulmanes presents van entendre perfectament el rerefons i l’essència de la mateixa ".

Aquestes són algunes de les paraules amb què el melillenc Malik Ibn Benaisa, un estudiós de l’islam i conferenciant fins ara només conegut per la comunitat islàmica, vol tancar la polèmica sobre una de les seves conferències?? que s’ha convertit en un assumpte polític a Ceuta.

El PSOE d’aquesta comunitat autònoma i, més concretament, la secretària d’Igualtat, Sandra López Cantero, ha denunciat que en la seva xerrada, retransmesa per la televisió pública local, va fer "apologia de la violència de gènere" per assegurar que la dona perfumada és 01:00 fornicadora i que les dones "han de" portar vel i "cap baix" i no posar-se texans, segons va recollir Ceutaldia.com.

El PSOE, a través de la Federació de Dones Progressistes, està estudiant emprendre accions legals contra ell i ha presentat una sol · licitud per a la convocatòria urgent del Consell Assessor de Redacció de Ràdio Televisió Pública de Ceuta (RTVCE) per la seva emissió atès que consideren que atempta contra la dignitat de les dones.

Font: Elmundo

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: