Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 18-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Violència de Gènere : Breus

El PSPV proposa seus socialistes com ’zona segura’ per a dones maltractades

dilluns 4 de novembre de 2013

El PSPV proposa seus socialistes com 'zona segura' per a dones maltractades

El PSPV proposarà a la propera Conferència política del PSOE que totes les seus que ocupa la formació s’institueixin com una " zona segura" d’atenció, solidaritat i assessorament a les dones víctimes de la violència masclista , per ajudar-les a superar la situació que viuen .

Així ho ha anunciat avui a València el secretari general del PSPV - PSOE , Ximo Puig , després de reunir-se amb la portaveu socialista d’Igualtat al Congrés , Carmen Montón , i altres membres del partit relacionats amb la matèria per abordar el problema de la violència de gènere .

A més , també plantejarà a la Conferència , que tindrà lloc el proper cap de setmana a Madrid , "diferents actuacions " al conjunt de les institucions per "que faci visible aquest gran problema que té el país " , perquè " ha de tornar a l’agenda política i no a la secció de successos " , del que ha acusat el PP .

La proposta coincideix amb la detenció d’un home aquest matí a Villanueva de la Jara ( Conca ) per l’homicidi de la seva dona , ocorregut pel que sembla la passada matinada , sense que existissin denúncies prèvies per maltractaments per part de la morta , segons la Delegació del Govern a Castella - la Manxa .

Puig ha reivindicat que tant la llei d’Igualtat com la Integral de Violència de Gènere "siguin executades en la seva integritat " perquè el Govern de Mariano Rajoy està fent " una execució sota mínims quan tenen molta potencialitat" .

El socialista ha defensat que la "xacra " que suposa la violència masclista " ha de tornar a estar a la primera pàgina política i no en la de successos , on l’ha col · locat el PP" , i ha demanat un pacte de "totes les forces polítiques i socials " per aconseguir" eradicar aquest problema central de la societat espanyola " .

El secretari general s’ha referit als " preocupants dades" de violència masclista dels últims deu anys , en els quals " 699 dones van perdre la vida víctimes d’aquesta xacra" .

A més , ha destacat i lamentat la mort de 41 dones el 2013 , tres d’elles només en l’últim mes a la Comunitat Valenciana , un any en què també han mort 8 menors en el marc de crims masclistes .

Davant d’aquesta situació , ha afirmat que el PP tracta d ’"ocultar el problema" , perquè ha " aconseguit marginar de l’agenda política la violència de gènere" .

En aquest sentit , ha denunciat que "la violència de gènere continua sent per al PP un tema privat , després de tots els esforços que es van fer per visibilitzar aquest problema" , i ha insistit que " no es pot continuar mirant cap a un altre costat" .

"Algú pot pensar que després de 42 assassinats a Espanya aquest any ens podem quedar sense fer res o que és una qüestió privada? ", S’ha preguntat , i ha considerat que "res pot superar el drama que significa l’assassinat de dones pel fet de ser dones " .

En aquest sentit , ha denunciat que les reformes legislatives del PP no compten amb una "visió de gènere per superar aquest problema , més aviat al contrari" , i ha posat com a exemple la reforma dels ajuntaments , que "treu les competències als consistoris , sense que puguin donar resposta immediata a les dones " .

De la mateixa manera , s’ha referit a la " contrareforma judicial" , a la qual ha atribuït " treure possibilitats a les dones de denunciar adequadament aquests greus casos de violència" , i l’àmbit educatiu , en què " la LOMCE margina l’assignatura Educació per a la Ciutadania " .

Veure en línia : Levante

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: