Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 26-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Internacional : Breus

El ’ Transmilenio ’ , l’autobús de l’assetjament sexual a les dones de Bogotà

divendres 14 de febrer de 2014

El ' Transmilenio ' , l'autobús de l'assetjament sexual a les dones de Bogotà

Les dones ja no saben què fer per lliurar-se dels assetjadors en les hores punta de ’ Transmilenio ’, el sistema d’autobusos més popular de Bogotà . De tocaments aprofitant les aglomeracions , passen a masturbar ia ficar la mà sota la roba de les seves víctimes . I no contents amb els seus abusos , ara un d’ells relata les seves ’ gestes ’ en un bloc.

"Aquest bloc és un espai per a tots aquells grapejadors de noies en el transport col · lectiu . Els explicaré totes les meves gestes durant la meva vida manoseador i espero que comparteixin la seva opinió . Quina viva ’ Transmilenio ’ ! " , Diu la presentació , a la pàgina ’ Anècdotes d’un manoseador ’ , que va descobrir avui el diari ’El Espectador ’ .

Un regidor proposa autobusos només per a les dones , però de moment no ha tingut ressò entre els seus companys . La majoria s’inclina per campanyes d’educació i per més presència de la policia . Però cap de les dues propostes soluciona un problema que té fastiguejades a les dones . Més del 40 % de les que utilitzen el ’ Transmilenio ’ diàriament van confessar que han patit algun tipus d’assetjament . Les concentracions enormes que es generen en les hores en què hi ha més usuaris impedeix als policies actuar . I l’educació antimasclista és una tasca a llarg termini .

L’última dona que es va atrevir a denunciar públicament el que li va passar es diu Alexandra Parra . Ahir dimecres, a les 7.30 del matí , un noi se li va acostar més del compte , li va agafar el cul , ella es va queixar , però ell va respondre que no estava fent res . Més endavant , seguint el relat de la víctima , el jove es va baixar la cremallera dels seus pantalons i després va intentar fer el mateix amb la d’ella . Alexandra cridar , però ningú va intervenir . Només quan van arribar a la parada , l’agressor va sortir corrent , ella el va perseguir , va buscar a un policia i el van detenir .

La jove va afirmar que es va atrevir a denunciar el seu cas motivada per l’exemple d’una altra agredida que dilluns passat va acudir als mitjans de comunicació a comptar uns fets semblants .

L’agressor , Sergio Garzón , de 19 anys , li va demanar perdó i que retirés la denúncia perquè afecta a la seva ocupació i estudis . " Vaig a arribar fins a les últimes conseqüències" , va ser la resposta d’Alexandra .

A Guatemala , Santiago de Xile i Rio de Janeiro funcionen vehicles només per a dones , almenys en els horaris més concorreguts.

Veure en línia : El mundo

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: