Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 18-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Política : Breus

Elena Valenciano impulsa a les dones a lluitar pels seus drets a les xarxes socials

dimarts 4 de març de 2014

Elena Valenciano impulsa a les dones a lluitar pels seus drets a les xarxes socials

La número dos del Partit Socialista i candidata a les eleccions europees Elena Valenciano ha animat a les dones a lluitar pels drets que estan perdent per la crisi des de les xarxes socials. "La crisi econòmica assetja brutalment les dones. En els últims 6 anys s’han destruït gairebé un milió de llocs de treball ocupats per dones i la seva participació en el mercat laboral ha disminuït un 10% " , ha escrit en un post del seu pàgina a Facebook. Considera també que és un greu retrocés en el camí cap a l’autonomia de les dones.

Valenciano ha aprofitat el moment per fustigar al Partit Popular. "També retrocedim en seguretat. Des que ha començat l’any, les assassinades per violència masclista són més d’una per setmana i aquesta realitat terrible no sembla inmutar al govern", ha denunciat. Fins el 26 de febrer d’aquest any han mort ja 13 dones per aquesta causa.

Finalment, insta les dones a lluitar també per la seva llibertat. Valenciano ha criticat la llei de l’avortament des de la xarxa social argumentant que ara "metges, jutges i psiquiatres decidiran sobre la nostra maternitat, sobre els nostres cossos, per iniciativa del Govern i de la seva majoria parlamentària. La dreta espanyola mai va apostar per la nostra alliberament".

Valenciano remata el seu post amb una crida: "Amunt, dones espanyoles, dones europees, ¡ amunt per la causa de la igualtat! Per la nostra causa!" . També s’ha creat el hashtag a Twitter #ArribaMujeres, animant a tothom a participar-hi. Les paraules de la socialista arriben a pocs dies del Dia Internacional de la Dona, que se celebra els 8 de març de cada any .

Font: CadenaSER

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: