Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Protagonistes
Ambaixadora 2017, Protagonistes

Eli Vivas, ambaixadora de les Teceres Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC

dijous 21 de setembre de 2017

Eli Vivas, ambaixadora de les Teceres Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC

Totes les versions d'aquest article: [català] [Español]

Eventbrite - Jornadas Internacionales de Mujeres Liderando las TIC #WomanLiderTic 2017
Eli Vivas és llicenciada en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra i en Lingüística per la UAB. Des de l’any 1997 forma part de l’equip d’infografia d’El Periódico de Catalunya. Immersa en la tendència de periodisme de dades i visualització, és co-fundadora de Hacks / Hackers Barcelona, ​​organització internacional que fomenta la fusió entre periodisme i tecnologia a través de xerrades i tallers on participen programadors, dissenyadors i periodistes. L’any 2013 va guanyar el premi de periodisme de dades InnovaData del BBVA + Civio pel projecte FUGA2, amb Francisco J. Moya i Michele Catanzaro: un mapa col·laboratiu que analitza la fuga de cervells a Espanya.

Eli Vivas és professora de periodisme de dades en el Màster Universitari en Periodisme Avançat, Reporterisme i Producció Hipermèdia a la Universitat Blanquerna i el Màster de Comunicació i Gènere de la UAB. Ha participat com a ponent en les sessions i les Jornadas de Periodisme de Dades en CCCBLab que organitza l’Open Knowledge Foundation; Còctels & Blocs de Dones en Xarxa; el curs de la UNED, "Comunicació en els Partits emergents" i ha representat a El Periódico al primer hackathon de mitjans organitzat per la Global Editors Network (GEN) a Barcelona amb el projecte ’Eleccions via Telegram’.

Twitter @eli_vivas

Linkedin https://es.linkedin.com/pub/elisa-v...

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: