Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Notícies

Taula 5 - Les finalistes del "Artificial Intelligence WomanLiderTIC Challenge"

dimecres 14 de novembre de 2018

Taula 5 - Les finalistes del "Artificial Intelligence WomanLiderTIC Challenge"

Totes les versions d'aquest article: [català] [Español]Us presentem les 5 finalistes del repte sobre inteligència artificial que ens plantegem en aquesta edició de 2018 de #WomanLiderTIC.
No podeu deixar de venir a escoltar-les! :)

Elles són:

Katerina Zalamova

CEO de CreaideaLab

Projecte: Permet a l’usuari adoptar un programari buit d’IA i "entrenar-lo" per a les seves necessitats.
Descripció: El seu projecte My AI pretén protegir la nostra lliure elecció humana en la nostra vida quotidiana quan l’IA es converteixi en part d’ella. A través del projecte My AI, l’usuari pot adoptar i capacitar la seva IA personal que funcionarà la seva agenda, casa o conduirà l’automòbil de l’usuari. El projecte My AI té tres funcions bàsiques: l’adopció i la formació d’un únic AI, cursos en línia per al mercat AI i AI per a l’oferta professional

Neri Van Otten

CEO de Spot Intelligence

Projecte: Una plataforma de processament de documents ràpida i segura que utilitza intel·ligència artificial d’avantguarda per extreure informació comercial crucial.
Descripció: Es basa en la creació de models d’aprenentatge automàtic personalitzats per comprendre documents complexos i ajudar les empreses a ser més eficients. Es vol redissenyar dràsticament el procés i els fluxos de treball perquè funcionin per a nosaltres fent la informació disponible i adaptada a les nostres necessitats.

Maria Quiles Zaguirre

CFO, Co-Founder de Dattium

Projecte: Dattium és una spin-off dedicada a l’analítica de dades de processos industrials per al monitoratge on-line, diagnòstic de fallades i manteniment preventiu.
Descripció: L’objectiu de la nostra spin off és donar solucions 4.0. a totes aquelles indústries de manufactura que ho requereixin, mitjançant algoritmes intel·ligents que permeten avaluar en temps real el comportament dels seus processos, fer diagnòstic de fallades o bé manteniment predictiu.

Ana Freire

Investigadora Postdoctoral i Docent a la Universitat Pompeu Fabra.

Projecte: STOP: Suicide prevenTion in sOcial Platforms / STOP: Prevenció de Suicidis en Xarxes Socials
Descripció: L’objectiu d’STOP és desenvolupar algoritmes que analitzin les xarxes socials a la recerca de perfils que puguin necessitar algun tipus d’intervenció anticipada. Això inclou a més a usuaris amb depressió o trastorns alimentaris (anorèxia, bulímia ...). No es tracta només de l’aplicació de tècniques d’intel·ligència artificial a un problema concret, sinó de millorar les tècniques actuals perquè ajudin a resoldre millor els problemes que es plantegen.

Margot Carter

Co Fundadora de Cien

Projecte: Millorar la qualitat de les dades dels equips de vendes i per tant la seva productivitat.
Descripció: L’app de Cien té en compte els elements humans i conductuals per detectar problemes, predir resultats i recomanar el camí més curt a l’èxit. Cien mesura i prediu les característiques que deriven en una millora en la productivitat i l’app també pot determinar la importància relativa d’aquells factors que l’afecten per a cada un dels seus clients. Cent destaca les oportunitats per a cada membre de l’equip, analitzant tots els factors que afecten a la productivitat de vendes.
Paula Gil Navarro, Gerent de Recursos Humans a Cien , fara la presentació.

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: