Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 19-05-2019
>
<
Maig'19
llmamejovessum
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Noticies

Els premis DonaTIC 2018

dilluns 31 de desembre de 2018

Els premis DonaTIC 2018

Els Premis Dona TIC és donen reconeixent el paper de les dones en l’àmbit tecnològic, a més, d’impulsar a les nenes i dones joves a estudiar enginyeries i assumir posicions de lideratge en el sector. Organitzat pel Departament de Polítiques Digitals i l’associació Tertúlia Digital, amb la col·laboració de l’Institut Català de les Dones i de l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Han sigut 8 premiades per la seva tasca empresarial, professional i acadèmica i dues iniciatives socials i empresarials han rebut els 10 guardons que s’han atorgat, de les 93 candidatures que s’han presentat, duplica la xifra assolida l’any passat.

Joana Barbany, la directora general de Societat Digital, va iniciar l’acte donant valor al talent de les dones, ” volem ser visibles i que ens tinguin en compte” i va afegir “ sóc una incondicional de la presencia de les dones en tots els sector, i concretament en el tecnològic el nivell és preocupant”.

Posteriorment, Guayante Sanmartin, Vice Presidenta & General Manager de hp, va explicar la seva experiencia “A mi m’agradaven les matemàtiques i em vaig matricular en telecomunicacions per ser una de les carreres més difícils. El meu objectiu era ser directora general de Telefónica, em van dir que necessitàvem gent per Hp i des de llavors estic a la mateixa companyia”.

Maria Teixidor, va rebre el premi Dona TIC a Emprenedora, ja que és sòcia fundadora de BCN RESOL ODR SOLUTIONS, S.L., aplicació que permet la detecció dels casos d’assetjament a empreses, centres educatius, etc.
El premi de Dona TIC Divulgadora va ser entregat a Xantal Llavina, directora i presentadora del programa de ràdio ‘Revolució 4.0’ a Catalunya Ràdio.

Una de les protagonistes va ser la premiada a Dona TIC Acadèmica i Investigadora, Karina Gibert, catedràtica de la Facultat d’Informàtica i vicedegana de Big Data i Data Science del Col·legi Oficial d’Enginyers Informàtics de Catalunya. La seva recerca se centra en l’aplicació de l’anàlisi de dades i la intel·ligència artificial en els camps de la salut i el medi ambient.Com també a Teresa Serra, el premi Dona TIC Professional, llicenciada en Informàtica i màster en Tractament d’imatge. Actualment és la directora general i sòcia fundadora de TESEM, i participa com a consellera delegada i assessora en diverses empreses i entitats.

Jordina Torrents, guanyadora de premi Dona TIC Revelació, amb un màster en ‘Enginyeria informàtica: seguretat informàtica i sistemes intel·ligents’ i màster interuniversitari en ‘Visió per Computador’ i està realitzant el doctorat en Informació i Tecnologies de la Comunicació.

En el camp universitari va rebre premi Laura Martínez, Enginyera Informàtica. Treballa en l’automatització de processos i cursa el màster d’Intel·ligència Artificial. Com a menció especial universitari, Sundus Ishaque, estudiant de grau d’Enginyeria de Tecnologies i Serveis de Telecomunicació. Finalment com a estudiant de FP, Cristina Martin, Grau Superior de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma i actualment està cursant el Cicle Formatiu de Grau Superior de Desenvolupament d’Aplicacions Web.

La Iniciativa empresarial guanyadora va ser StrongHer de Nokia Spain SA, una xarxa de treballadors que promou la diversitat de gènere a l’empresa. Per iniciativa social, va rebre el premi ConectaCODE de la Fundación Esplai, Ciudadanía Comprometida, que fomenta les competències STEM de les nenes en l’àmbit de la programació i la robòtica amb Microsoft a través del programa YouthSpark.

Totes les Premiades van voler transmetre missatges d’agraïment a la família i sobretot, a professionals del sector tecnológic que els hi han donat suport, a totes aquelles figures ocultes que no han tingut reconeixement, destacant el paper que tenen com a referents, per tal d’encoratjar a les dones a trencar amb estereotips per tal de ser més visibles en el sector tecnològic.

Per finalitza l’acte Jordi Puigneró, conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, ha volgut remarcar la voluntat del Govern de “fer del Pla Dona TIC un pla estratègic de país que aglutini i coordini les diferents iniciatives que es fan arreu de Catalunya des de diferents administracions i entitats dels àmbits públic, privat i acadèmic per impulsar el paper de les dones en l’àmbit tecnològic”.

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: