Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 16-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Salut : Breus

Emakunde condemna l’agressió sexual d’una menor a Lutxana (Barakaldo)

dilluns 22 d'abril de 2013

Emakunde condemna l'agressió sexual d'una menor a Lutxana (Barakaldo)

L’Institut Basc de la Dona-Emakunde-ha condemnat avui l’agressió sexual que va patir la matinada una menor d’edat en els túnels de Lutxana del municipi biscaí de Barakaldo i ha demanat la desaparició dels "punts negres" o zones perilloses per les dones a Euskadi.

La jove va patir un intent de violació per un home en els túnels de Lutxana, un dels "punts negres" del municipi per a la seguretat de les dones, on va ocórrer una altra violació a una dona a l’octubre de 2012.

En un comunicat, Emakunde ha mostrat tot el seu suport a la menor i la família i ha animat la ciutadania a mostrar el seu rebuig davant aquest tipus de violència contra les dones ia ser "proactiva" a construir una societat no permissiva davant qualsevol comportament vexatori cap les dones.

A més, ha destacat la importància de treballar contra la desaparició dels "punts negres" per a les dones en totes les localitats i ha insistit que les agressions a les dones no són fets aïllats, sinó que cal emmarcar-les en el context de la violència cap a les dones, "el símbol més brutal de la desigualtat entre dones i homes" a la societat. (...)

FONT: ABC/EFE

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: