Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 24-05-2019
>
<
Maig'19
llmamejovessum
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Salut : Breus

Emakunde condemna l’agressió sexual d’una menor a Lutxana (Barakaldo)

dilluns 22 d'abril de 2013

Emakunde condemna l'agressió sexual d'una menor a Lutxana (Barakaldo)

L’Institut Basc de la Dona-Emakunde-ha condemnat avui l’agressió sexual que va patir la matinada una menor d’edat en els túnels de Lutxana del municipi biscaí de Barakaldo i ha demanat la desaparició dels "punts negres" o zones perilloses per les dones a Euskadi.

La jove va patir un intent de violació per un home en els túnels de Lutxana, un dels "punts negres" del municipi per a la seguretat de les dones, on va ocórrer una altra violació a una dona a l’octubre de 2012.

En un comunicat, Emakunde ha mostrat tot el seu suport a la menor i la família i ha animat la ciutadania a mostrar el seu rebuig davant aquest tipus de violència contra les dones ia ser "proactiva" a construir una societat no permissiva davant qualsevol comportament vexatori cap les dones.

A més, ha destacat la importància de treballar contra la desaparició dels "punts negres" per a les dones en totes les localitats i ha insistit que les agressions a les dones no són fets aïllats, sinó que cal emmarcar-les en el context de la violència cap a les dones, "el símbol més brutal de la desigualtat entre dones i homes" a la societat. (...)

FONT: ABC/EFE

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: