Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 18-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Societat del Coneixement : Breus

Emakunde vol millorar la coordinació en l’atenció a dones maltractades

dijous 11 d'abril de 2013

Emakunde vol millorar la coordinació en l'atenció a dones maltractades

La directora d’Emakunde, Izaskun Landaida, ha afirmat que un dels objectius de l’Institut Basc de la Dona per a aquesta legislatura serà la millora de la coordinació institucional en l’atenció a les víctimes de violència masclista per donar una "resposta integral" a aquestes dones . Landaida ha comparegut avui al costat de la secretària general de l’Institut, Ana Alberdi, al Parlament basc per explicar en comissió les línies fonamentals per les quals es va guiar l’actuació de l’Institut Basc de la Dona, el pressupost s’ha reduït un 20% aquest any.

La directora d’Emakunde ha indicat que aquest òrgan ha de gestionar tots els programes i serveis que desenvolupava fins ara la Direcció d’Atenció a les Víctimes de Violència de Gènere i que està desenvolupant un pla de treball per integrar les funcions que corrien a càrrec de aquesta direcció. A més ha incidit que es seguiran mantenint i millorant tots els serveis de protecció i atenció integral a aquestes víctimes.

Landaida ha afirmat que la violència masclista és la "manifestació més brutal" de la desigualtat entre homes i dones i que cal oferir la millor de les atencions a les víctimes, per al que es requereix una "coordinació escrupolosa". En aquest sentit, Alberdi ha afegit que és important "no perdre" els avenços aconseguits per la Direcció d’Atenció a les Víctimes de Violència de Gènere i ha apel · lat a la necessitat de "ordenar" els serveis que reben les dones perquè "la finestreta única no existeix ".

(...)

Font: El correo

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: