Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-05-2019
>
<
Maig'19
llmamejovessum
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Societat del Coneixement : Breus

Emakunde vol millorar la coordinació en l’atenció a dones maltractades

dijous 11 d'abril de 2013

Emakunde vol millorar la coordinació en l'atenció a dones maltractades

La directora d’Emakunde, Izaskun Landaida, ha afirmat que un dels objectius de l’Institut Basc de la Dona per a aquesta legislatura serà la millora de la coordinació institucional en l’atenció a les víctimes de violència masclista per donar una "resposta integral" a aquestes dones . Landaida ha comparegut avui al costat de la secretària general de l’Institut, Ana Alberdi, al Parlament basc per explicar en comissió les línies fonamentals per les quals es va guiar l’actuació de l’Institut Basc de la Dona, el pressupost s’ha reduït un 20% aquest any.

La directora d’Emakunde ha indicat que aquest òrgan ha de gestionar tots els programes i serveis que desenvolupava fins ara la Direcció d’Atenció a les Víctimes de Violència de Gènere i que està desenvolupant un pla de treball per integrar les funcions que corrien a càrrec de aquesta direcció. A més ha incidit que es seguiran mantenint i millorant tots els serveis de protecció i atenció integral a aquestes víctimes.

Landaida ha afirmat que la violència masclista és la "manifestació més brutal" de la desigualtat entre homes i dones i que cal oferir la millor de les atencions a les víctimes, per al que es requereix una "coordinació escrupolosa". En aquest sentit, Alberdi ha afegit que és important "no perdre" els avenços aconseguits per la Direcció d’Atenció a les Víctimes de Violència de Gènere i ha apel · lat a la necessitat de "ordenar" els serveis que reben les dones perquè "la finestreta única no existeix ".

(...)

Font: El correo

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: