Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 22-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Convocatoria destacada

Política : Breus

Emma Watson anima aconseguir la igualtat representació política de les dones

dijous 18 de setembre de 2014

Emma Watson anima aconseguir la igualtat representació política de les dones

L’actriu anglesa Emma Watson es va posicionar aquest dimecres a favor de les lleis de paritat política, que garanteixen la mateixa representació d’homes i dones en els càrrecs públics, i ha assegurat que, sense aquest dret, elles seran cada vegada més susceptibles a patir injustícies.

La intèrpret es va estrenar com Ambaixadora de Bona Voluntat d’ONU Dones a Uruguai amb aquest acte, en què va recolzar el lliurament de 5.500 signatures recollides per les associacions feministes Quotidià Dona, Ciutadanies en Xarxa i CNS Dones amb què sol · liciten l’aprovació d’una nova llei electoral de paritat de gènere.

Coneguda pel seu paper a la sèrie cinematogràfica ’Harry Potter’, va donar suport en el seu discurs aquesta proposta d’ampliar els drets de la dona, als quals va considerar una "prioritat".

’Actituds discriminatòries’

Dels 193 països membres de l’ONU, només nou compten amb una dona com a cap d’Estat i 15 com a presidenta de l’Executiu, va destacar en la seva intervenció la directora del programa ONU Dones, Gulden Türköz-Cosslett.

La responsable ha incidit que, tot i així, "la participació de les dones en el lideratge és cada vegada més gran".

En el seu discurs, va denunciar el retrocés que suposen per a la participació de les dones problemes com la violència, la pobresa, la falta d’accés a l’educació i altres "actituds discriminatòries".

Türköz-Cosslett es va posicionar a favor de la igualtat de les dones pel que fa al seu accés als càrrecs públics i va expressar el seu convenciment que això contribueix al manteniment de la pau, al desenvolupament sostenible i al creixement econòmic

Veure en línia : El mundo /EFE

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: