Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 19-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
E-Igualtat : Breus

Empresaris nòrdics no entraran a juntes si no hi ha dones

dijous 27 de març de 2014

Empresaris nòrdics no entraran a juntes si no hi ha dones

(...)

Fins i tot als països escandinaus , coneguts per la seva àmplia representació política femenina , el debat públic està dominat pels homes . Les conferències de negocis tenen en moltes ocasions el 100 per cent de quòrum masculí, per la qual cosa empresari van optar per dir nel, no vaig sinó van morras " ( en suec o en noruec segons sigui el cas ) amb l’objectiu que un dia no molt llunyà , els homes i les dones tinguin equitat de condicions .

A Suècia , la campanya va ser llançada el novembre de l’ any passat per tres homes , recolzats per l’organització Equalisters amb el hashtag # tackanej . Han aconseguit més de 200 signatures, que van des personalitats dels mitjans més populars , fins i tot acadèmics i empresaris d’èxit . A Noruega la campanya , inclou el hashtag #TakkNei. La llista dels signants de Noruega està creixent , fins ara han signat advocats , consellers delegats d’escriptors i polítics .

D’acord amb l’ informe anomenat Global Gender Gap , els països escandinaus són els menys sexistes del món ja que hi ha un altre tipus d’educació des del punt de vista sexual . De fet , l’organització Equalister a Suècia compta amb l’anomenada prova de Bechdel ( el nom del test prové de la dibuixant nord-americana Alison Bechdel , que va protestar per falta de personatges femenins en 1985 ) per classificar el sexisme a les pel · lícules , perquè una pel · lícula passi la prova ha de tenir almenys dos personatges femenins amb nom que puguin platicar entre si sobre alguna cosa més que homes , la qualificació no diu res sobre això la qualitat de la pel · lícula mateixa pot ser molt feminista però estar molt maletona .

Fins ara , segons el lloc web oficial de # TackaNej , centenars de personalitats de mitjans de comunicació coneguts , professors universitaris i empresaris d’èxit s’han unit a la causa .

Font: sopitas.com

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: