Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 18-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Agenda : Breus

Enlaira’t. Jornades d’emprenendoria

dijous 12 de març de 2015

Enlaira't. Jornades d'emprenendoria

Els ajuntaments d’Alella, el Masnou i Teià organitzen - juntament amb la coordinació i gestió de Laboratori 8-85 - Enlaira’t; les jornades d’emprenedoria que es duran a terme del 23 al 27 de març en espais emblemàtics i característics dels tres municipis. La nova edició, fins ara titulades Alella Emprèn!, compten amb els municipis d’El Masnou i Teià i alhora amb el suport de la Facultat de Comunicació Blanquerna, Incúbame i l’AIJEC, entre d’altres.

Les jornades d’enguany estan emmarcades dins el lema de la creativitat entesa no únicament com aquella idea genial, sinó també com a aquella capacitat de trobar, focalitzar un problema i crear la resposta adient; és a dir, com una eina genèrica en l’estratègia empresarial capaç de potenciar-ne la seva creació i desenvolupament.

D’aquesta manera, i a partir de conferències motivacionals, workshops pràctics i taules rodones maridades amb vins de la DO d’Alella, visitaran al llarg de tota la setmana ponents com en Marc Bonavia, en Xavier Verdaguer, Venga Monjas, la Marta Martí, Jesús Oliver i empreses d’èxit com UDON, Moritz, Trip4Real, Costalamel o Wine is social.

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: