Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 23-09-2018
>
<
Septembre'18
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Convocatoria destacada

Emprenedores

Entrevista a Toñi Herrero i Carmen Jané, directores de Gadwoman

Gadwoman vol mostrar a les dones que la tecnologia pot ser la seva millor amiga
dimecres 28 de setembre de 2016

Entrevista a Toñi Herrero i Carmen Jané, directores de Gadwoman

Totes les versions d'aquest article: [català] [Español]

1. Definiu el vostre projecte en un tweet (120 caràcters)
Gadwoman vol mostrar a les dones que la tecnologia pot ser la seva millor amiga, la seva aliada per a la vida personal i professional. .

2. Ara, de manera més extensa, en què consisteix el vostre projecte? Què aporta a la gent?
Amb Gadwoman volem mostrar com la tecnologia ajuda a les dones a millorar professionalment, a organitzar-se en la seva vida personal, a entendre’s millor amb els seus fills i a aconseguir les fites que elles mateixes es proposin. La tecnologia és un valuós instrument d’apoderament de les dones, al qual cal perdre-li la por per poder treure-li el màxim profit personal i professional.

També estem compromeses en la visibilització de les dones en tecnologia, per motivar les noves generacions i que augmentin les vocacions tecnològiques. Per això a Gadwoman recollim casos de dones que han emprès en aquesta àrea, desenvolupat aplicacions, startups i tot tipus de projectes relacionats amb la tecnologia.

3. Per què és necessària una revista de tecnologia exclusivament per a dones?
Perquè ja hi ha bastants blocs que es fixen més en l’aspecte "joguina" dels productes tecnològics (quants megues, quin processador ...) i no en per a què serveixen i què t’aporten, aspectes fonamentals per a les dones.

4. Com fa servir el vostre projecte les xarxes de forma innovadora? En què beneficia l’ús de les xarxes al projecte?
Intentem crear narratives transmèdia entre les xarxes socials (Twitter, Facebook, Instagram i Youtube) i que els continguts flueixin d’un entorn a un altre, però per acabar a la web, que és el que ens interessa.

5. Quines són les vostres xarxes favorites? ¿Per què les feu servir? 
Ens agraden molt Facebook i Instagram perquè és on està el nostre públic i podem crear més comunitat. Twitter és massa ràpida i demana menys atenció. I nosaltres volem intimar amb la nostra audiència, crear una relació de complicitat i ajuda

6. A Dones en Xarxa promocionem dones que lideren projectes basats en TIC o en xarxes, quin missatge enviaríeu a dones que volen iniciar projectes d’aquest tipus?
Que no tinguin por, que sí que es pot i que és gratificant, encara que sembli difícil. A Gadwoman recollim nombrosos casos de dones que han emprès en tecnologia i tenen start-ups i aplicacions reeixides. Aquests casos d’èxit són una important font d’inspiració per a qui estigui pensant a iniciar projectes de base tecnològica. I és que en tot el que es pot aprendre, l’experiència compensa perquè et fa més sàvia i més segura. Sens dubte, el missatge seria ’que s’atreveixin! I si busquen inspiració, que ens llegeixin!

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: