Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Esports : Breus

Es retira Amaya Valdemoro, la ’dona eterna’ del bàsquet espanyol

dijous 19 de desembre de 2013

Amaya Valdemoro va néixer el 18 d’agost de 1976 a Madrid . Mesura 1,82 metres i s’autodefineix com una persona alegre , inquieta i força tossuda . Pochola , Wild Woman o Magic Amaya són alguns dels ’ malnoms "d’una dona amb un caràcter especial . La seva perseverància i competitivitat sempre formen part de la seva targeta de presentació .

Referent en el bàsquet femení, l’esport de la cistella ha tingut en ella des de fa 20 anys a una figura molt necessària perquè un esport , ja minoritari de per si, tingui repercussió en la societat. Poca gent segueix el bàsquet masculí, menys el femení ... però tothom coneix Amaya Valdemoro.

A Alcobendas és tota una institució i les petites jugadores somien arribar a tan sols fregar el currículum d’una autèntica guanyadora . Ha guanyat tres anells de la NBA - Gasol , de moment , només pot presumir d’un- , sis Lligues i una Eurolliga . Sempre viatjant d’aquí cap allà , Valdemoro és un talent irrepetible.

La seva carrera ha saltat entre Salamanca , Houston , Brasil , Samara i Moscou , Getafe , Godella , Madrid , València , Turquia i finalitza la seva carrera a la capital . Amb la selecció ha batut totes les marques amb 258 internacionalitats , més que Epi ( 239 ) i cinc més que Ferragut . Va posar fi a la seva carrera amb la ’ Roja’ aconseguint un històric fermall or a casa de les franceses .

Font: TerraEspaña

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: