Webs Locals

Agenda de Santa Perpètua de Mogoda [+]

Avui és: 18-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Blocaires : Santa Perpètua de Mogoda

PARAULES CLAU

Web local Santa Perpètua de Mogoda : Agenda de Santa Perpètua de Mogoda

Escola de Ciutadania per evitar situacions de discriminació i de desigualtats de gènere

dimarts 18 d'octubre de 2011

Escola de Ciutadania per evitar situacions de discriminació i de desigualtats de gènere

La Regidoria de Convivència i Ciutadania de l’Ajuntament de Santa Perpètua organitzarà el 19 d’octubre el programa Escola de Ciutadania. La programació inclou una conferència a càrrec de l’escriptora Najat El Hachmi, un taller de contes del món i un videofòrum amb la projecció d’un documental. El regidor de Convivència i Ciutadania, Francesc Rodríguez, ha explicat que l’objectiu d’aquesta programació ’és cercar i unir voluntats per conviure en la diversitat millorant la cohesió social mitjançant activitats relacionades amb l’educació, el gènere i la diversitat cultural’.

L’IES Estela Ibèrica acollirà a les 12.30 hores la projecció del documental ’Maldita calle. Las dos caras de Marruecos’ del director Juan José Ponce. L’activitat està adreçada als alumnes de batxillerat del centre. Posteriorment, a 17.15 hores a l’escola bressol municipal Can Folguera, la companyia ’Ambconte’ realitzarà un taller de contes del món, en una activitat adreçada a l’escola i familiars. Per últim, l’escriptora Najat El Hachmi oferirà la conferència ’Conviure amb la diversitat’. L’acte tindrà lloc a partir de les 19.45 hores a la Biblioteca Municipal.
La intenció de la regidoria és donar continuïtat a aquest programa i estudia organitzar altres activitats relacionades amb el reciclatge, el consum responsable o les comunitats de veïns.

El regidor de Convivència i Ciutadania ha informat que els eixos de treball d’Escola de Ciutadania són millorar les habilitats socials, coneixement de l’entorn i dels serveis de proximitat amb la intenció d’afavorir la participació, evitar situacions de discriminació i de desigualtats de gènere.

Veure en línia : Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: