Webs Locals

Agenda de Sabadell [+]

Avui és: 20-05-2018
>
<
Maig'18
llmamejovessum
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
Web local Sabadell : Entitats de Sabadell

Espai de Dones

dijous 4 de desembre de 2008

Espai de Dones

Presidenta d’Espai de Dones: Mª del Carme Piedrafita

c/ Canonge Joncar, 122-D

08208-Sabadell.

Telf. 93 716 85 14

L’espai de dones organitza cursos d’anglès de diferents nivells, de català, tallers de la memòria, de dibuix i pintura a l’oli, de diferents manualitats, especial labors de Nadal, de restauració de mobles, de Gimnàstica Terapèutica
Seminari de bones maneres i de saber estar. També ofereix cursos de cuina com el monogràfic mensual (dedicat a un sol producte de temporada), l’especial de Nadal, cuina de primavera, cuina de tardor, etc. Cursos de ball: 2 nivells de Country.

Organitzen conferències: bimensual de Psicologia a l’abast de tothom, bimensual de Dret a l’abast de tothom, els cicles oferts per l’Ajuntament i la UAB de la Universitat a l’Abast de Tothom (música, política, psicologia etc.). De temes diversos que van sorgint, etc. (Els de música els fem conjuntament amb l’Acadèmia de Belles Arts).

Sota la direcció de Marta Solé, té el seu propi Grup de Teatre. Sota la direcció d’Alba Valero, té el Grup de Cant Coral.

Té un grup de les Caminadores amb sortida setmanal pel rodal.

Fan visites guiades a exposicions de pintura, d’escultura i altres (MNAC, Caixafòrum, La Pedrera, Museu d’Art de Sabadell, etc). Sortides a concerts i òpera (Palau, l’Auditori, el Liceu, Centre Cultural de Caixaterrassa, Teatre Principal i La Faràndula de Sabadell). Sortides a teatres de Barcelona i de Sabadell. Excursions mensuals als Parcs Naturals (El Garraf, Montserrat, el Montseny, la Garrotxa). 3 ó 4 hores de caminar. Sortida mensual en dissabte de tot el dia per visitar llocs interessants. 1 viatge a l’any.

Especials: Festa del 8 de març a l’última setmana de Març. Festa de Nadal, últim dissabte abans de Nadal. Festa final de curs a l’última setmana de Juny.
En preparació pel proper semestre: "L’hort de les dones". En una parcela oferta per l’Ajuntament, per fer jardineria i horticultura. Curset de "Risoterapia". Club de Lectura.

Però per atendre a les sòcies ho fan al Centre Cívic de la Creu Alta-Cal
Balsach
. Tots el dimecres a la tarda de les 17 a les 19’30 hores a l’Aula 3. En aquest Centre Cívic és on fan la majoria de les activitats.

Col.laboren amb la Regiduria d’Igualtat Dona-Home.

Per més informació: espai_de_dones@yahoo.es.

En col.laboració amb: