Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-01-2019
>
<
Gener'19
llmamejovessum
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
Prostitució : Breus

Espanya concedeix asil per segona vegada a una víctima de tracta

dimarts 6 de maig de 2014

Espanya concedeix asil per segona vegada a una víctima de tracta

"Queden moltes més, i els homes que consumeixen sexe haurien de pensar que s’estan enriquint a les màfies ", assegura a la Cadena SER. La Xarxa Espanyola contra el Tràfic de Persones, que agrupa 24 ONG, s’eleva a entre 40.000 i 50.000 les dones explotades sexualment al nostre país.

’Paloma’, una dona mexicana, víctima d’un cartell de la droga que la va explotar sexualment, la va obligar a drogar ia realitzar ritus satànics acaba d’aconseguir l’estatut de refugiada dos anys després d’haver arribat al nostre país fugint de la xarxa criminal.

ACCEM , l’ONG que ha aconseguit la seva protecció espera que el seu cas obri noves esperances per a milers de víctimes de tracta que viuen al nostre país. "Paloma", que és el nom fals que ha triat per seguretat per donar a conèixer el cas, ha explicat a la Cadena SER els detalls del seu captiveri i llança un missatge punyent contra les màfies , Mèxic i contra els consumidors de prostitució "a la gent que consumeix, felicitats perquè estan enriquint a les màfies, felicitats perquè gràcies a vostès milers de nenes i de dones en aquests moments estan segrestades perquè pugueu gaudir del sexe com vulgueu ... per déu, són éssers humans, són nenes igual que les teves filles, que són mares igual que la teva mare, que són ties, àvies... "

És la primera vegada que s’escolta el testimoni d’una víctima de tràfic a la qual se li concedeix l’asil a Espanya i que amb una valentia admirable explica la seva història amb la intenció que el seu cas pugui donar esperança a altres dones que estiguin sent explotades en aquests moments.

(...)

Font: CadenaSER

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: