Webs Locals

Agenda d’Esplugues [+]

Avui és: 17-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Web local Esplugues

Esplugues reivindica el mes les dones

dijous 15 de març de 2012

Esplugues reivindica el mes les dones

D’acord amb el seu compromís de lluita per la igualat i per donar-li més visibilitat i relleu, Esplugues amplia un any més la reivindicació del Dia Internacional de les Dones amb una diversos actes que converteixen març el el Mes de les Dones. Un moment ideal per fer balanç del èxits aconseguits, del terreny perdut i per dissenyar noves estratègies per assolir una societat més justa en temes de gènere.

La programació és fidel a l’esperit d’aquesta cita: una qüestió transversal que afecta totes les esferes de la societat, ja que en totes elles les dones treballen per aconseguir el seu espai. Les activitats previstes reflecteixen aquesta diversitat. Una de les que millor integra aquesta complexitat és la presentació del Banc del Temps D’Esplugues del dijous 15, una iniciativa articulada entorn a l’intercanvi de coneixements o petits serveis entre la ciutadania.

Trobem també actes de temàtica i política com la conferència del dimarts 13, Dones i Política, o el debat que tindrà lloc el dijous 22 en el marc del Dijous de les Dones al voltant del documental II corpo delle done, que reflexiona sobre la presentació de la figura femenina a la televisió.
La salut física i mental serà el tema central de bona part de les activitats, ja que aglutina actes com la mostra de tallers de benestar i pensament positiu, la conferència sobre intel·ligència emocional del dilluns 5, així com la del dia següent sobre salut i vida , que inclourà la presentació del llibre Implantando raíces del bien, d’Emilio Tolosa, o el taller del dimecres
21 d’autoprotecció i defensa personal a càrrec de la Policia Local.

La cultura també tindrà el seu lloc gràcies als diversos cinefòrum i l’actuació el divendres 9 del grup de poesia i playback del Centre Extremeny de l’Hospitalet.

Podeu consultar la programació detallada a la nostra secció Agenda

Veure en línia : Agenda Esplugues

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: