Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 16-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Internacional : Breus

Estat Islàmic ha venut com a esclaves sexuals a 300 dones yazidíes als seus combatents a Síria

dilluns 1 de setembre de 2014

Estat Islàmic ha venut com a esclaves sexuals a 300 dones yazidíes als seus combatents a Síria

Estat Islàmic ha venut a 300 dones com a esclaves sexuals als seus combatents a Síria i gairebé una trentena d’elles han estat obligades a casar-se a la força després de convertir-se, també forçosament, l’Islam, segons ha informat l’ONG Observatori Sirià per als Drets Humans.

Segons l’organització, amb seu a Londres i fonts a l’interior del país, Estat Islàmic ha venut a les "Sabaya" —terme que anomena a les dones capturades durant una guerra— per un preu d’uns 1.000 dòlars (uns 760 euros ) cadascuna.

Les yazidíes van ser capturades en diferents assalts efectuats per Estat Islàmic a l’Iraq durant els primers sis mesos d’aquest any en una campanya de neteja religiosa en considerar els yazidíes com enemics de l’Islam. Són desenes de milers de yazidíes els que s’han vist obligats a escapar a les muntanyes iraquianes de Sinjar, sense aigua ni aliments, per escapar de l’avanç d’Estat Islàmic.

L’Observatori documenta a la seva web de Facebook almenys 27 casos de dones venudes a combatents d’Estat Islàmic a les localitats siriana d’Alep, al Raqqa i al Hasaka.

L’ONG ha indicat a més que alguns notables àrabs i kurds van pagar directament a mediadors d’Estat Islàmic durant les negociacions mantingudes a la localitat siriana d’Al Shadadi sota el pretext de casar-se amb les dones yazidíes. No obstant, aquest pagament va ser usat en realitat per garantir l’alliberament de les retingudes i retornar-les a les seves famílies.

En qualsevol cas, l’Observatori Sirià per als Drets Humans "condemna en els termes més enèrgics la venda de dones i nenes yazidíes com si fossin mers béns comercials".

Europa Press

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: