Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 19-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Política : Breus

Eurodiputats lamenten persistència bretxa salarial entre homes i dones

dimecres 10 de juliol de 2013

Eurodiputats lamenten persistència bretxa salarial entre homes i dones

La Comissió de Drets de la Dona i Igualtat de Gènere del Parlament Europeu (PE) ha aprovat avui un informe en el qual es lamenta la falta d’avenços en la reducció de les diferències salarials entre homes i dones en la Unió Europea (UE).

En l’informe, del qual ha estat ponent la conservadora eslovaca Edith Bauer, la comissió parlamentària "lamenta la lentitud dels avenços en la reducció de les diferències salarials".

Els eurodiputats destaquen que tallar les desigualtats entre els sexes a nivell salarial "no només beneficiarà les dones sinó també a tota la societat".

El text assenyala així mateix que "l’eliminació de les diferències salarials s’ha de considerar més com una inversió que com un cost".

Pels eurodiputats, l’actual directiva relativa a l’aplicació del principi d’igualtat d’oportunitats i igualtat de tracte entre homes i dones en assumptes d’ocupació i ocupació del 2006 "no és prou eficaç per abordar el problema de la diferència salarial i per assolir el objectiu de la igualtat de gènere en l’ocupació i l’ocupació ".

Els eurodiputats van recordar en l’informe que malgrat "algunes millores", la bretxa salarial continua sent del 16,2% en el conjunt de la UE, que els baixos índexs d’ocupació entre les dones repercuteixen en l’edat de jubilació i que les seves pensions són en mitjana el 39% inferiors a les dels homes.

Font: EFE/Eldiario

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: