Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-05-2019
>
<
Maig'19
llmamejovessum
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Política : Breus

Eurodiputats lamenten persistència bretxa salarial entre homes i dones

dimecres 10 de juliol de 2013

Eurodiputats lamenten persistència bretxa salarial entre homes i dones

La Comissió de Drets de la Dona i Igualtat de Gènere del Parlament Europeu (PE) ha aprovat avui un informe en el qual es lamenta la falta d’avenços en la reducció de les diferències salarials entre homes i dones en la Unió Europea (UE).

En l’informe, del qual ha estat ponent la conservadora eslovaca Edith Bauer, la comissió parlamentària "lamenta la lentitud dels avenços en la reducció de les diferències salarials".

Els eurodiputats destaquen que tallar les desigualtats entre els sexes a nivell salarial "no només beneficiarà les dones sinó també a tota la societat".

El text assenyala així mateix que "l’eliminació de les diferències salarials s’ha de considerar més com una inversió que com un cost".

Pels eurodiputats, l’actual directiva relativa a l’aplicació del principi d’igualtat d’oportunitats i igualtat de tracte entre homes i dones en assumptes d’ocupació i ocupació del 2006 "no és prou eficaç per abordar el problema de la diferència salarial i per assolir el objectiu de la igualtat de gènere en l’ocupació i l’ocupació ".

Els eurodiputats van recordar en l’informe que malgrat "algunes millores", la bretxa salarial continua sent del 16,2% en el conjunt de la UE, que els baixos índexs d’ocupació entre les dones repercuteixen en l’edat de jubilació i que les seves pensions són en mitjana el 39% inferiors a les dels homes.

Font: EFE/Eldiario

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: