Webs Locals

Agenda de Pineda [+]

Avui és: 19-05-2019
>
<
Maig'19
llmamejovessum
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Web local Pineda

Èxit del primer cap de setmana de la I Trobada de trens tripulats de 5’’ que es fa a Pineda

dilluns 19 de maig de 2014

Èxit del primer cap de setmana de la I Trobada de trens tripulats de 5'' que es fa a Pineda

xit del primer cap de setmana de la la primera Trobada de trens tripulats de 5’’ (polzades) amb màquines elèctriques i de vapor. L’esdeveniment reuneix a la plaça de les Mèlies, les principals associacions d’aficionats al tren i al modelisme ferroviari, les quals exhibiran cap a 30 màquines i maquetes molt atractives per als visitants. Dissabte es va inaugurar la fira amb gran afluència de persones i s’ha fet una exhibició de locomotores de vapor a través d’un circuït de vies de tren i els que ho desitgin podran viatjar en tren al preu d’un euro.
El promotor de l’esdeveniment, l’hoteler pinedenc Albert Buch, ha dit que la primera valoració que fan és molt positiva tant per l’organització com per la resposta dels pinedencs i visitants de tot arreu. Albert Buch ha explicat que es poden veure màquines de tren de vapor, que no s’ha vist mai a Pineda i que han arribat de tots els punts de l’Estat.
També hi havia maquetistes professionals i d’aficionats particulars instal.lats en diferents carpes al llarg del circuit del tren, amb venda i exposició d’articles ben interessants.
El president de l’Associació d’Amics del Ferrocarril del Maresme, Ramon Moino, ha explicat que el circuït de vies té 300 metres i ha parlat de l’afició que hi ha a Catalunya.
Per la seva part, la regidora de Consum, Comerç i Turisme, Carme Aragonès, ha dit que Pineda aposta per fer trobades i fires de format mitjà, que siguin molt especialitzades i que portin a la població turisme de qualitat.
Carme Aragonès ha dit que la valoració és molt positiva i ja es pensa en noves edicions.
La regidora Carme Aragonès ha dit que l’altre aspecte important és que els restauradors, els comerciants i els hotelers s’impliquin en la promoció del municipi.
L’associació Pineda Turística, juntament amb els Amics del Ferrocarril amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pineda i el suport de la Federació Catalana d’Amics del Ferrocarril, organitzen la trobada. La trobada continua aquesta setmana i el cap de setmana vinent.

Font: Ràdio Pineda

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb:
Red.es
Diputació de Barcelona
GIF - 7.9 kB
pineda

Fondo Social Europeo Secretaría Estado Igualdad
Creative Commons Software llibre