Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 24-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Notícies

Falten només 15 dies per a les quartes jornades #WomanLiderTic 2018!

dimarts 30 d'octubre de 2018

Falten només 15 dies per a les quartes jornades #WomanLiderTic 2018!

Totes les versions d'aquest article: [català] [Español]

Eventbrite - WOMANLIDERTIC 2018

El sector tecnològic continua mostrant una alarmant absència de dones, un problema que afecta tant a l’entorn laboral com a l’universitari, on poques joves s’inscriuen en graus relacionats amb les TIC. Per això, Dones en Xarxa organitza les Jornades Internacionals de Dones Liderant les TIC amb l’objectiu d’apoderar les dones en l’ús de la tecnologia, cosa especialment rellevant en un entorn cada vegada més tecnològic. Altes empresàries, joves promeses, creadores de startups: el talent de totes les edats es donarà cita en aquest #WomanLiderTIC 2018 per posar en comú les estratègies del present per conquerir el futur.

Les jornades es celebren al Movistar Centre de Barcelona i presenten diverses línies
temàtiques repartides en 6 taules. Després de la benvinguda de la mà de Lourdes Muñoz, presidenta de Dones en xarxa, es donarà pas a la inauguració amb la primera taula: “El talent de les dones en l’àmbit digital”, presentada per Carmen Munoz-Dormoy, CEO CITELUM.

La segona taula, "Ètica & Inteligencia artificial" estarà integrada per la coordinadora Montserrat Pardo, directora de Relacions Institucionals en Microsoft, un espai on debatre els nous reptes de la intel·ligència artificial enfront de l’ètica.

La tercera taula de la jornada serà “Impacte de les TIC a les enginyeries” coordinada per Anna M. Sánchez Granados, ITimes Advisers, i quatre ponents més: Núria Espuny Salvador, directora general de Transparència i Dades Obertes, Marta Ruiz Costa-Jussà, Investigadora Ramón y Cajal a la Universitat Politècnica de Catalunya, Teresa Mòdol, Cap de Grup d’Obres en Dragados i Judith Tello, professora, enginyera industrial i vocal en SCT (Societat Catalana de la Tecnologia). Una taula que versarà sobre les qüestions relacionades amb les TIC en la indústria tecnològica. Com es relacionen entre elles? Com les enginyeries impacten en les TIC?

La quarta taula tractarà sobre “ L’apoderament de les dones en la indústria tecnològica”, coordinada per Carina Lopes, Digital Future Society Think Tank Director, de la mà de les ponents Renée Jiménez (MWC Barcelona | GSMA, Programme Lead), Montse Martí (MartiDem CEO), Laura Fernández (AllWomenTech, CEO & Co-Founder), Jelena Trajkovic (Nestlé, Head of Global Digital Hub) i Miriam Viñas (Gerent de Grans Comptes de Telefónica a Catalunya).

Destaquem també la sisena taula: “Tecnologia, els reptes de l’educació i el talent de les dones” coordinada per Sílvia Recio, Tecnical Account Manager a Oracle Iberia, i les ponents Sara Alvarellos (Innovation Consultant a Everis), Natalia Pujades (Co-founder en Scratch School ), Joana Barbany (Directora General de Societat Digital) i Pauline Damman (Solutions Consultant Marketing and Sales Cloud).

Més enllà de les taules tot i que formalment classificada com a cinquena taula, i com a novetat, WomanLiderTIC proposa també un nou espai coordinat per Ana Moliner, directora de NAE, on 5 dones seleccionades prèviament participaran com a ponents en l’

“Artificial Intelligence Women Challenge”


En aquest repte, tres directives de Nae_ i tres impulsores de Dones en Xarxa, vinculades a l’àmbit digital, configuraran el jurat que decidirà qui són les cinc "Artificial Intelligence Women 2018". Busquem dones que liderin projectes d’intel·ligència artificial, ja siguin emprenedores d’una start up o directives d’una empresa.

Recordeu que per poder optar entre les finalistes de l’ “Artificial Intelligence Women Challenge” us podeu inscriure i fins el dia 1 de Novembre en aquest enllaç http://bit.ly/2Cef6wE
ÚLTIMES 48 hores per participar en la convocatòria!

Les Jornades conclouran a les 18: 30h amb la celebració del Cóctels&Net, un esdeveniment social de cloenda on coneixerem les experiències i networking de les dones de la Smart City Expo prenent un còctel.

Enllaç per inscriure a les jornades #Womanlidertic :
http://bit.ly/2OV2cum

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: