Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 10-12-2018
>
<
Desembre'18
llmamejovessum
2627282930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
Salut : Breus

Familiars de dones víctimes de l’amiant acudiran aquest dijous als jutjats per arribar a un acord

dimecres 21 de maig de 2014

Familiars de dones víctimes de l'amiant acudiran aquest dijous als jutjats per arribar a un acord

Els familiars de tres dones mortes pels efectes de l’amiant acudiran aquest dijous als Jutjats de Primera Instància de plaça de Castilla per intentar arribar a un acord econòmic amb l’empresa Uralita.

Es tracta dels hereus de tres dones que eren esposes d’empleats de la fàbrica instal·lada a Getafe. Les víctimes van inhalar la pols dels uniformes dels seus marits, impregnats per l’amiant.

Segons els testimonis, les peces arribaven blanques i "dures com una pedra". El color i la rigidesa dels uniformes eren provocats per la presència de milers de petites fibres d’amiant, procedents de la fàbrica d’Uralita, i que les esposes sacsejaven abans de procedir a rentar, en aquells temps encara a mà.

"Busquem que s’assenyali de nou la culpabilitat de l’empresa", ha assenyalat a Europa Press Joan Carles Paül, president de l’Associació de Víctimes de l’Amiant de Madrid i de la Federació d’Associacions de Víctimes i Col·lectius de l’Amiant d’Espanya.

La vista se celebrarà a les 11.00 hores com a pas previ a la possible celebració d’un judici en el cas que les parts no arriben a un acord econòmic. Les indemnitzacions es fixen en aquests casos en funció del barem d’accidents de trànsit.

L’audiència tindrà lloc després que el Tribunal Suprem hagi rebutjat un recurs presentat per l’empresa contra la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Madrid del 27 juny 2013 per la qual establia una indemnització d’un milió i mig d’euros a 18 treballadors i familiars de la fàbrica de Getafe i un Valladolid afectats per l’amiant .

Segons l’Associació de Víctimes de l’Amiant , la sentència del Tribunal Suprem "és de gran rellevància" ja que obre el camí a les reivindicacions de molts treballadors afectats i de les seves famílies contra les empreses que van utilitzar aquest material durant la segona meitat del segle passat "i que no van adoptar les necessàries mesures de seguretat per preservar la salut dels seus empleats".

Font: La información

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: