Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 24-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Emprenedores : Breus

FEDEPE lliura els premis que reconeixen dones que destaquen en el món laboral, directiu i empresarial

dimarts 30 de setembre de 2014

FEDEPE lliura els premis que reconeixen dones que destaquen en el món laboral, directiu i empresarial

La Federació Espanyola de Dones Directives, Executives, Professionals i Empresàries (FEDEPE) va lliurar avui els guardons corresponents a la vintè tercera edició dels premis que concedeix anualment per reconèixer a aquelles dones que han destacat professionalment en el seu acompliment laboral, directiu i empresarial, així com a les empreses, entitats i mitjans de comunicació que hagin afavorit i impulsat el paper de la dona en l’àmbit laboral. En aquesta edició, el Premi a la Dona Directiva va recaure en Marta Martínez, el de Dona Empresària en Rosa Clará, el de Dona Professional a Carmen Ayuso, el de Mitjà de Comunicació a Atresmedia, el de Política d’Empresa a favor de la Dona a Airbus Group i el de Internacional a Rebeca Grynspan.

La presidenta de FEDEPE, Ana Bujaldón, ha manifestat que malgrat els avenços que s’han produït en els darrers anys per afavorir la incorporació de les dones a llocs directius, encara queda molt per fer en aquest terreny. Va destacar, en aquest sentit, que la federació va ser pionera en els anys noranta en parlar del lideratge femení empresarial.

Bujaldón ha assenyalat que cal que les dones estiguin representades en els comitès directius i es va mostrar convençuda de comptar amb les dones en aquests llocs és clau per afavorir el creixement econòmic i lluitar contra la pobresa.

La presidenta de FEDEPE insistir que les empreses han de saber veure els avantatges que els ofereix la diversitat.

L’acte de lliurament dels premis es va celebrar a la seu del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) a Madrid i va comptar amb la presència de la directora general de l’Institut de la Dona per a la Igualtat d’Oportunitats, Carmen Plaza.

Els guardons que es van lliurar són obra de l’escultora Olga Copado. El jurat de la XXIII edició dels guardons va ser presidit per Ana Bujaldón i va exercir de secretària la secretària general de la federació, Francisca García Vizcaíno. Els Premis FEDEPE 2014 compten amb la presidència d’honor de la Reina, el patrocini de La Caixa i Sodexo, amb la subvenció del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat i el Fons Social Europeu, i la col · laboració del Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i Fundació ONCE.

FEDEPE és una federació d’associacions, sense ànim de lucre, que es remunta al 1987, que agrupa les dones empresàries, directives i professionals de tots els sectors empresarials i de l’Administració pública, i té com a finalitat oferir un espai d’estudi, reflexió, debat, formació i suport idonis per estimular el desenvolupament de les carreres professionals de les dones, així com també el seu accés a llocs de direcció i responsabilitat professional en un pla d’absoluta igualtat, potenciant de diferents maneres la seva promoció i visibilitat tant a nivell personal com col · lectiu.

Font: LaInformacion

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: