Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 22-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Convocatoria destacada

Formació : Breus

FEDEPE posa en marxa el primer taller del Projecte "Evoluciona VI" a BARCELONA

dilluns 6 de juny de 2016

FEDEPE posa en marxa el primer taller del Projecte "Evoluciona VI" a BARCELONA

FEDEPE (@MujeresFedepe) porta a Barcelona el primer taller de la sisena edició del "Projecte Evoluciona: Alt rendiment femení en entorns laborals saludables i eficients", amb la col·laboració del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, el dia 17 de juny. Aquest taller ja s’ha realitzat amb gran èxit d’assistència en altres importants ciutats espanyoles durant els últims cinc anys (Madrid, la Corunya, Bilbao, Oviedo, Sevilla o València, entre d’altres).

La cita tindrà lloc el divendres 17 de juny, de 09:30-14:00, a CaixaForum-Centre Cultural de l’Obra Social "la Caixa" (Aula 1) a Barcelona (Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8).

L’objectiu del taller, dirigit a dones directives, empresàries i professionals, és impulsar l’esperit emprenedor, la incorporació i promoció de les dones en l’àmbit professional, i beneficiar les dones directives i empresàries d’aquest país, traslladant de forma positiva els valors l’entrenament en equip i de treball en un entorn competitiu d’alt nivell amb hàbits saludables, la qual cosa es tradueix en una millora del compte de resultats de qualsevol empresa.

Aquest projecte està dissenyat en format de taller presencial, durant el qual s’aborda un conjunt d’habilitats íntimament relacionades amb l’alt rendiment en entorns saludables i eficients, tant en l’àmbit de la gestió individual (autocontrol, autoconfiança, control de l’energia, gestió l’èxit i del fracàs, gestió del canvi) com en l’àmbit de la gestió de persones i el treball en equip (presa de decisions, comunicació, gestió de conflictes, planificació), de la mà de Maribel Martínez de Murguía, medallista olímpica.

Durant cada taller s’abordarà la següent agenda temàtica:

MÒDUL 1: Descobrint el meu auto-lideratge
- Prenent consciència de mi mateixa
- Rescatant el meu propòsit superior
- Posant en valor els meus talents

MÒDUL 2: Eines per a la gestió de la meva energia
- Dissenyant la meva visió cap al futur
- Desvetllant les meves necessitats com a dona i com a professional
- Gestionándome davant l’adversitat

MÒDUL 3: Transcendir en el meu equip i en la societat
- Aprenent les competències intel·ligents en les relacions
- 3 claus

inscripcions Per poder assistir al taller, que tindrà caràcter gratuït per a les participants, cal sol·licitar assistència a la Secretaria de FEDEPE (secretaria@mujeresdirectivas.es) amb les dades (nom, cognoms, càrrec, empresa i DNI) de les persones que vagin a assistir-hi.

La reserva es realitzarà per rigorós ordre d’inscripció i es confirmarà a les interessades prèviament al taller.

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: