Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 18-06-2018
>
<
Juny'18
llmamejovessum
28293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1

Convocatoria destacada

Blocs Recomanats

Feminicidio.net

dimecres 5 de desembre de 2012

Feminicidio.net
Feminicidio.net esdevé ja un bloc de referència dels feminicidis, és un projecte sense ànim de lucre de l’associació Un altre Temps. D’una banda, és un portal de notícies amb perspectiva de gènere que es nodreix de l’elaboració pròpia de reportatges, entrevistes, articles, investigacions especials i informes sobre feminicidi i violència de gènere per països d’Iberoamèrica. També publiquen notícies d’altres mitjans de comunicació en línia.
D’altra banda, hem creat la base de dades Feminicidi a Iberoamèrica, destinada a documentar els assassinats de dones per raó de gènere de 21 països, tant casos particulars i paradigmàtics com recomptes globals per Estats.
La documentació constitueix la tercera columna vertebral de l’estructura de continguts de Feminicidio.net. En aquesta secció difonem articles, assajos, informes, estudis, guies, manuals, normativa per països, recomanacions, resolucions i sancions als Estats sobre els següents temes: feminicidi-femicidi, violència de gènere, tràfic de persones amb fins d’explotació sexual i igualtat.
La xarxa social de Feminicidio.net abasta i dóna suport a tota l’estructura de la web. S’alimenta del suport, difusió i treball de voluntaris i voluntàries, organitzacions, associacions i agrupacions de diversos països que s’encarreguen del recull de xifres de feminicidi. A més compta amb usuàries i usuaris que exerceixen el periodisme ciutadà i la denúncia de familiars de víctimes i supervivents de feminicidi i de casos de violència de gènere. Hi participen professionals, teòriques i teòrics, activistes i persones compromeses amb l’eradicació del feminicidi-femicidi. I lectors i lectores, "nodes" que funcionen com agents de visibilitat de la violència de gènere.

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: