Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 24-02-2017
>
<
Febrer'17
llmamejovessum
3031 1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
1
2
3
4
5
Ciberfeminisme

#FeminismoenRED #Feminismeenxarxa "Pacte entre dones pels #dretssexuals i reproductius i de la interrupció voluntària de l’embaràs"

dilluns 16 de desembre de 2013

#FeminismoenRED #Feminismeenxarxa "Pacte entre dones pels #dretssexuals i reproductius i de la interrupció voluntària de l'embaràs"

Davant la previsió que el pròxim dia 20 de desembre es modifiqui llei de salut sexual i reproductiva en consell de ministres del govern d’Espanya ... Acció en Xarxa urgent per un pacte entre dones pels drets sexuals i reproductius i de la interrupció voluntària de l’ embaràs.
Necessitem l’adhesió de quantes més organitzacions millor. Volem enviar el dilluns 16 a les parlamentàries per correu, instant-les a signar perquè es produeixi aquest pacte entre les dones sobre els drets que només concerneixen les dones, apel·lant a la seva condició de dones per sobre de qualsevol ideologia.

PACTE ENTRE DONES PELS DRETS SEXUALS I REPRODUCTIUS
Davant l’anunci del Govern d’Espanya de reformar l’actual Llei orgànica 2/2010 de Salut sexual i reproductiva i de la interrupció voluntària de l’embaràs , les organitzacions de dones sotasignants apel · lem :

- Als valors de la llibertat i la igualtat recollits en la Constitució Espanyola així com al Pacte entre dones tal com ho van entendre les Parlamentàries de la legislatura Constituent quan es van negar a avalar amb el seu vot la discriminació per raó de sexe en la successió a la corona .

- Apel · lem a la Llibertat de decidir de les dones sobre la nostra vida i l’autonomia en relaciona els nostres drets sexuals i reproductius . Retallar aquests drets significaria tutelar a les dones pel sol fet de ser dones . Sense llibertat per decidir no hi ha igualtat . Sense igualtat no hi ha democràcia .

- Apel · lem a la Igualtat que garanteix l’actual llei de salut sexual i reproductiva i de lainterrupción voluntària de l’embaràs , reconeixent el dret de les dones a ser ateses en el sistema de sanitat públic quan decideixin interrompre el seu embaràs.

- Apel · lem al Pacte entre dones , perquè només a nosaltres ens fa decidir sobre nuestroembarazo , tant si volem ser mares com si no volem ser-ho .

- Apel · lem a les Parlamentàries perquè facin efectiu el Pacte perquè elles són la veu i el vot dels seus representades , són la veu i el vot de les dones al Parlament .

Per tot això :
Demanem a les nostres Parlamentàries que subscriguin un Pacte entre dones que garanteixi els drets sexuals i reproductius i la interrupció voluntària de l’embaràs , fent valer la seva condició de Parlamentàries , exercint com les nostres legítimes representants i oposant-se a qualsevol reforma de l’actual llei que signifiqui un retrocés en els drets adquirits per les dones .
Demanem que es pacti entre dones drets que només concerneixen a les dones i per això apel · lem a la seva condició de dones per sobre de qualsevol ideologia .
Fer realitat aquest Pacte significa garantir la igualtat i la llibertat i amb elles la democràcia .

Envia la teva adhesió abans del dilluns 16 de desembre a aquest correu pactomujeres@gmail.com

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: