Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 25-02-2018
>
<
Febrer'18
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4

Convocatoria destacada

Coctels&Net bcn Especial Emprenedores
Coctels&Net bcn Especial Emprenedores
Dimecres 13 Desembre 18:30h - Mobile World Centre
Ciberfeminisme

#FeminismoenRED #Feminismeenxarxa "Pacte entre dones pels #dretssexuals i reproductius i de la interrupció voluntària de l’embaràs"

dilluns 16 de desembre de 2013

#FeminismoenRED #Feminismeenxarxa "Pacte entre dones pels #dretssexuals i reproductius i de la interrupció voluntària de l'embaràs"

Davant la previsió que el pròxim dia 20 de desembre es modifiqui llei de salut sexual i reproductiva en consell de ministres del govern d’Espanya ... Acció en Xarxa urgent per un pacte entre dones pels drets sexuals i reproductius i de la interrupció voluntària de l’ embaràs.
Necessitem l’adhesió de quantes més organitzacions millor. Volem enviar el dilluns 16 a les parlamentàries per correu, instant-les a signar perquè es produeixi aquest pacte entre les dones sobre els drets que només concerneixen les dones, apel·lant a la seva condició de dones per sobre de qualsevol ideologia.

PACTE ENTRE DONES PELS DRETS SEXUALS I REPRODUCTIUS
Davant l’anunci del Govern d’Espanya de reformar l’actual Llei orgànica 2/2010 de Salut sexual i reproductiva i de la interrupció voluntària de l’embaràs , les organitzacions de dones sotasignants apel · lem :

- Als valors de la llibertat i la igualtat recollits en la Constitució Espanyola així com al Pacte entre dones tal com ho van entendre les Parlamentàries de la legislatura Constituent quan es van negar a avalar amb el seu vot la discriminació per raó de sexe en la successió a la corona .

- Apel · lem a la Llibertat de decidir de les dones sobre la nostra vida i l’autonomia en relaciona els nostres drets sexuals i reproductius . Retallar aquests drets significaria tutelar a les dones pel sol fet de ser dones . Sense llibertat per decidir no hi ha igualtat . Sense igualtat no hi ha democràcia .

- Apel · lem a la Igualtat que garanteix l’actual llei de salut sexual i reproductiva i de lainterrupción voluntària de l’embaràs , reconeixent el dret de les dones a ser ateses en el sistema de sanitat públic quan decideixin interrompre el seu embaràs.

- Apel · lem al Pacte entre dones , perquè només a nosaltres ens fa decidir sobre nuestroembarazo , tant si volem ser mares com si no volem ser-ho .

- Apel · lem a les Parlamentàries perquè facin efectiu el Pacte perquè elles són la veu i el vot dels seus representades , són la veu i el vot de les dones al Parlament .

Per tot això :
Demanem a les nostres Parlamentàries que subscriguin un Pacte entre dones que garanteixi els drets sexuals i reproductius i la interrupció voluntària de l’embaràs , fent valer la seva condició de Parlamentàries , exercint com les nostres legítimes representants i oposant-se a qualsevol reforma de l’actual llei que signifiqui un retrocés en els drets adquirits per les dones .
Demanem que es pacti entre dones drets que només concerneixen a les dones i per això apel · lem a la seva condició de dones per sobre de qualsevol ideologia .
Fer realitat aquest Pacte significa garantir la igualtat i la llibertat i amb elles la democràcia .

Envia la teva adhesió abans del dilluns 16 de desembre a aquest correu pactomujeres@gmail.com

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: