Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 25-06-2018
>
<
Juny'18
llmamejovessum
28293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1

Convocatoria destacada

Dones en Xarxa

Femitic, recomanat, recomanable

dimarts 18 de desembre de 2012

Femitic, recomanat, recomanable

El portal conigualdad.org ha qualificat el concurs de Femitic com un exemple de bones pràctiques per “El principal objectiu és trencar la bretxa digital: el baix ús de les noves tecnologies entre les dones, en certs casos en un percentatge molt inferior al dels homes”.

Femitic s’ha consolidat com el concurs de vídeo i fotografia destinat a promocionar els continguts creats per dones , promoure a les dones com a subjectes actives dels continguts i l’estructura de la xarxa.

En aquesta edició s’han presentat 55 dones amb 81 obres presentades (25 fotografies a la categoria Dones i TICs, 28 fotografies a la categoria Dones i Àmbit Laboral, 15 vídeos a la categoria Dones i TICs, i 13 vídeos a la categoria Dones i Àmbit Laboral). Al llarg de tota la història del concurs, s’han presentat 369 obres de 312 dones.
A més, hem rebut obres d’arreu de l’Estat, Jaén, Sant Sebastià, Malagón (Ciudad Real), Saragossa, Guadix, Gijón, Sevilla, Castrillón (Astúries), Las Palmas de Gran Canaria, Madrid, Castelló

D’ aquestes dades i d’altres consideracions s’ha fet ressò la pàgina web Conigualdad.org, gestionada per l’agent d’igualtat Ruben Castro.

Conigualdad.org és el nou web de promoció de la igualtat de dones i homes. Un espai de reflexió, notícies i recursos perquè, des dels més diversos àmbits, totes i tots puguem aportar la nostra acció per construir una societat més justa, encara en període de proves.

Altres casos de bones pràctiques és el catàleg dejoguines francès que trenca els mites i els clixés, en aquesta ocasió una gran empresa francesa ha editat un catàleg en què en les imatges de les joguines surten indistintament nens i nenes, però es presta especial atenció a evitar que, per exemple, siguin només nenes que apareixen cura a nadons o cuinant.

La web que porta el subtítol de “portal de recursos per la igualtat de dones i homes" compta amb un arxiu de notícies, una secció destinada a la Biblioteca i un banc de recursos.

Es fa ressò d’altres iniciatives com el del cas del vídeo de la nena que qüestiona els estereotips de gènere a les joguines , “una nena que critica valentament els estereotips sexistes vigents en la publicitat de joguines i productes infantils”. O el cas més recent i greu del tancament de la oficina d’ONUDones a Espanya.

A twitter podeu seguir amb el compte @conigualdadORG

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: