Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 26-09-2018
>
<
Septembre'18
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Convocatoria destacada

Política : Breus

Fernández de la Vega: "Ens aniria millor si una dona presidís la UE"

dimecres 9 d'octubre de 2013

Fernández de la Vega: "Ens aniria millor si una dona presidís la UE"

La presidenta de la Fundació Dones per Àfrica , María Teresa Fernández de la Vega , ha assegurat avui que "ens aniria millor" amb una dona en el càrrec de la presidència de la Unió Europea .

Durant la conferència que ha pronunciat en la IV Trobada de la xarxa d’apoderament i lideratge econòmic de dones a l’Àfrica , que s’ha desenvolupat a Gijón , l’exvicepresidenta del Govern d’Espanya ha advocat per avançar cap a un " feminisme de la globalització" .

"Ens aniria millor si una dona presideix la Unió Europea" , ha afirmat Fernández de la Vega davant un auditori format majoritàriament per empresàries i dirigents del moviment feminista de diferents regions africanes .

La exportaveu de la presidència del Govern de José Luis Rodríguez Zapatero ha dit que les dones són el sector més castigat per la crisi econòmica i les polítiques d’austeritat .

La incorporació de les dones al mercat laboral ha baixat des que va començar la crisi i estan tornant al paper tradicional de custòdies de la llar , ha indicat .

Fernández de la Vega ha dit que " en nom de l’austeritat s’està produint un enorme dany a les conquestes històriques de la igualtat de gènere" .

La dirigent socialista ha reivindicat el paper de les dones com a " molt bones" gestores en empreses i en càrrecs públics .

A Europa , una de cada tres empreses que sortegen millor les conseqüències de la crisi econòmica ha estat creada per dones , ha afirmat .

Ha afegit que a Noruega , el 44 per cent dels llocs de consells d’administració està ocupat per dones i que als Estats Units creix el nombre de dones amb ingressos anuals de sis xifres .

A més ha fet una crida a "defensar amb ungles i dents la igualtat perquè el món no pot avançar amb la meitat de la població en el furgó de cua" .

Fernández de la Vega ha dit que les dones han " guanyat la batalla de les idees " i ha exhortat a seguir lluitant perquè el segle XXI sigui el de la igualtat veritable .

Ha considerat necessari avançar cap a un feminisme de la globalització perquè els problemes "estan globalitzats " .

Font: ElComercio

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: