Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 24-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Política : Breus

Fernández de la Vega realça el paper pacificador de la dona a l’Àfrica

dimecres 1 d'octubre de 2014

Fernández de la Vega realça el paper pacificador de la dona a l'Àfrica

La presidenta de la Fundació Dones per Àfrica, María Teresa Fernández de la Vega va inaugurar ahir la jornada Dones africanes i desenvolupament, dins del Campus Àfrica 2014. La també exvicepresidenta del Govern d’Espanya va recalcar que la dona africana ha jugat i juga un paper fonamental en l’establiment de la pau al continent veí. Aquesta afirmació la va assentar en diversos casos com són els exemples de Libèria que és un país en constant conflicte violent que va finalitzar amb l’entrada al govern de la presidenta Elle Johnson Sirleaf. Un altre país que ha aconseguit una estabilitat bèl · lica és Sierra Leone gràcies a la intervenció de les dones.

María Teresa Fernández de la Vega va compartir escenari amb l’exvicepresidenta de la Comissió Africana per als Drets Humans i dels Pobles, Vera Duarte; amb la diputada nacional Ana María Oramas; i amb la consellera de Benestar Social de la Comunitat Valenciana, Asunción Sánchez Zaplana; amb la moderació de la periodista Maria Doménech.

De la Vega va marcar com a prioritat internacional el "cessament de la violència contra les dones" i ha recordat que les violacions de dones i nenes s’ha convertit en una arma més-i tolerada- en les guerres africanes. "Quan la violència contra les dones acabi, acabaran les guerres", va assegurar l’exvicepresidenta i ha remarcat que "les injustícies i les desigualtats són causa d’inestabilitat i són actors de risc que cal abordar amb una estratègia". A més, ha criticat el plantejament dels Objectius del Mil · lenni que s’havia marcat l’eradicació de la fam extrema en 2015 "No hi ha hagut un sistema de sancions per als que no compleixen els objectius mateixa manera que no n’hi ha un de premis per a qui els aconsegueix i això els ha fet fracassar ", ha afirmat. "La dona és el motor a l’Àfrica"​​, va dir De la Vega i va afegir: "La igualtat serà el més gran motor de la transformació a l’Àfrica"​​. Va recordar que, per exemple, a "Espanya no es va poder parlar de modernitat fins que es va aconseguir la igualtat de drets i les dones van entrar al món professional". "Quan les dones treballen en aquest tipus de polítiques es redueix la violència i la fam", ha postil·lat.

(...)

Font: Diario de avisos

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: