Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-05-2019
>
<
Maig'19
llmamejovessum
2930
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Societat : Breus

Finalitza la vaga de fam d’unes dones gallegues contra la violència de gènere

divendres 15 de novembre de 2013

Finalitza la vaga de fam d'unes dones gallegues contra la violència de gènere

Les cinc dones de l’Associació de Víctimes de Maltractament Ve- laluz en vaga de fam des de fa un mes a la Corunya per exigir el compliment de les mesures recollides en la Llei de Violència de Gènere , van posar fi aquest dijous a la protesta que van iniciar amb a cinc companyes , segons ha informat la seva presidenta , Glòria Vázquez .

Vázquez ha explicat que han adoptat aquesta mesura , -en el dia en què es complia un mes d’una vaga de fam que van iniciar 10 dones , i de les quals cinc van haver d’abandonar per problemes mèdics - davant la impossibilitat de mantenir, des del punt de vista físic , la vaga de fam .

A més , la presidenta va informar que ho fan també després que el Parlament gallec aprovés el passat dia 12, a iniciativa del BNG , donar " compliment" a les mesures específiques en l’àmbit de la formació i de l’ocupació , "garantint " que les dones que pateixen violència de gènere siguin " col · lectiu preferent" en la normativa autonòmica sobre ajudes i subvencions per a la contractació .

El text recorda també "garantir el compliment d’una atenció jurídica idònia , permanent i especialitzada en matèria de violència de gènere" . D’altra banda , el PSOE va presentar també una proposta en la qual expressa "la seva voluntat" de convocar la Comissió no Permanent d’Estudi per a la Igualtat i per als Drets de les Dones a diferents associacions , entre elles , l’Associació Veu - laluz .

Entre altres qüestions , es compromet a examinar les circumstàncies de "l’alt índex" de sobreseïments provisionals de denúncies de maltractament , l’aplicació de la síndrome d’alienació parental en els jutjats de violència contra la dona o el funcionament dels punts de trobada familiar a Galícia .

Algunes d’aquestes mesures havien estat demanades per l’Associació Vés - laluz , la presidenta ha lamentat , però, que no es fixi una data per a la citada comissió " i que els resultats no es reflecteixin en una proposta de llei" .

Font: Público

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: