Webs Locals

Agenda de Terrassa [+]

Avui és: 27-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Web local Terrassa

Foment de Terrassa organitza la 3ª Jornada de Responsabilitat Social Empresarial (RSE)

dilluns 19 de desembre de 2011

Foment de Terrassa organitza la 3ª Jornada de Responsabilitat Social Empresarial (RSE)

L’Ajuntament de Terrassa, mitjançant l’empresa municipal Foment de Terrassa, ha organitzat la 3ª Jornada de Responsabilitat Social Empresarial (RSE) amb l’objectiu de promoure l’ocupació laboral segura i de qualitat i facilitar la integració dels col·lectius desfavorits. La jornada, que ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha tingut lloc el 15 de desembre al llarg del matí a les instal·lacions del Parc Audiovisual de Catalunya - Orbital 40. L’obertura ha tingut lloc a les 10h i ha anat a càrrec de la tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Innovació, Carme Labòria, i del coordinador de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Ocupació de la Diputació de Barcelona, Alejo Trullàs.

En aquesta ocasió, la jornada ha portat per lema “Com aplicar la RSE als recursos humans”, ja que en l’actual situació econòmica és quan les persones i les empreses són més vulnerables i cal una major responsabilitat per part dels empresaris i treballadors. La RSE s’està convertint en una estratègia òptima per ser competitius, perquè mesures com la conciliació laboral, la formació o la flexibilitat horària generen confiança en el treballador i aquest acaba revertint el seu esforç per ser més eficient. Foment de Terrassa ha convidat a la jornada a directius i responsables de recursos humans de companyies que l’estan aplicant, com ara el Grup Abertis, Tot-Net o Teixidors, entre d’altres.

En el transcurs de l’acte, la tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Innovació, Carme Labòria, ha lliurat els Reconeixements RSE 2011 a les empreses Rius Consultors Associats SL, Abacus SCCL i a la Fundació Prodis. La jornada ha comptat amb l’assistència d’una cinquantena de persones, les quals han pogut conèixer les experiències de diverses empreses en l’aplicació de mesures de responsabilitat social, a més d’un estudi sobre aquesta temàtica realitzat per la consultora DALEPH.

El Servei a les empreses de Foment de Terrassa s’encarrega de sensibilitzar i assessorar les empreses en matèria de RSE. A més, l’Ajuntament de Terrassa ha creat un grup de treball de contractació responsable que ha elaborat una guia de clàusules socials d’aplicació a la contractació pública. Pel que fa als col·lectius en risc d’exclusió social, l’Ajuntament va impulsar la creació de la Xarxa Taleia, formada per entitats del tercer sector, patronal i sindicats per fomentar la seva ocupació i inserció laboral.

Veure en línia : Ajuntament de Terrassa

Afegir un comentari


moderació a priori

Aquest fòrum és moderat a priori: la seva contribució no es mostrarà fins que no hagi estat validada per l'administrador del lloc.

  • (Per crear paràgrafs, deixeu simplement unes línies buides.)

Qui sóu? (opcional)

En col.laboració amb: