Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 24-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
Emprenedores : Breus

Formació, networking i conciliació, claus perquè més dones emprenguin

dijous 15 de març de 2012

Formació, networking i conciliació, claus perquè més dones emprenguin

Formació en matèries tècniques, consciència sobre la necessitat de fer "networking" i conciliació laboral són alguns dels elements essencials per fomentar l’esperit empresarial entre les dones en el sector tecnològic.

Aquesta és la conclusió a què ha arribat el grup de ponents i experts reunits avui a l’escola de negocis IE Business School sota el tema "Dones, emprenedoria i tecnologia: un terreny per conquerir".

La presidenta de Siemens Espanya, Rosa María García, ha argumentat que per a emprendre un negoci cal "molt valor" i que un dels motius que expliquen que hi hagi un menor nombre de dones emprenedores és "perquè les dones quan emprenem ho fem amb una actitud conservadora ", el que fa que els projectes liderats per dones" vagin bé ", però" creixin menys ".

Luis Rivera, director de la Fundació José Manuel Entrecanales dedicada al foment de les iniciatives emprenedores, ha apuntat que de les 1.300 propostes rebudes per l’organització, només un 5% estaven liderades per dones el que segons la seva opinió suposa "una pèrdua de talent, de prosperitat i ocupació ".

El fet que les dones no dediquin el temps del seu treball de networking, ja que solen se en tasques més pragmàtiques, és un problema que, segons els ponents reunits, s’està solucionant a través de les xarxes socials, que permeten posar-se en contacte amb altres professionals sense descuidar altres tasques principals.

El foment dels ensenyaments tècnics és un altre dels canvis que contribuiria a crear una massa crítica de dones emprenedores en l’àrea de les tecnologies que serviran com a exemple a les futures generacions.

La fundadora de la plataforma d’idees Ideas4all, Ana María Llopis, ha indicat que, malgrat tot "el més important, siguis dona o home, és que tinguis passió perquè es corri la veu del teu projecte".

Veure en línia : Expansión

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: