Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 17-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Violència de Gènere : Breus

Fundació Integra duplica les contractacions de dones víctimes de violència de gènere

divendres 17 de maig de 2013

Fundació Integra duplica les contractacions de dones víctimes de violència de gènere

Fundació Integra ha aconseguit des de principis d’any 104 contractacions per a dones víctimes de violència de gènere a l’empresa ordinària, que suposa el doble dels contractes obtinguts en el mateix període de l’any anterior.

Aquestes insercions laborals són possibles gràcies a la col · laboració i implicació de les 16 empreses Patrones de la Fundació i de les més de 100 empreses col · laboradores que ofereixen llocs de treball a aquestes dones.

Fundació Integra ofereix a aquestes dones víctimes de violència de gènere un programa d’inserció personalitzat adaptat a cada candidata, en què la formació té un important paper. L’objectiu del programa formatiu és ajudar i donar suport a les candidates durant el seu procés d’inserció o reinserció laboral, augmentant la seva ocupabilitat tant en el procés o recerca de feina com en l’aprenentatge per superar els moments d’espera i frustració, inherents a tot procés de aquestes característiques.

A través de diferents tallers en habilitats socials, orientació laboral, motivació, actitud, educació financera, legal i en noves tecnologies, aquestes dones aconsegueixen adquirir, no només coneixements en diferents matèries, sinó que principalment aconsegueixen un canvi per a elles en termes de creença en les seves possibilitats, en les seves capacitats i la seva confiança en trobar una feina que normalitzi les seves vides.

Font: Compromiso RSE

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: