Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 26-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Violència de Gènere : Breus

Fundació Integra duplica les contractacions de dones víctimes de violència de gènere

divendres 17 de maig de 2013

Fundació Integra duplica les contractacions de dones víctimes de violència de gènere

Fundació Integra ha aconseguit des de principis d’any 104 contractacions per a dones víctimes de violència de gènere a l’empresa ordinària, que suposa el doble dels contractes obtinguts en el mateix període de l’any anterior.

Aquestes insercions laborals són possibles gràcies a la col · laboració i implicació de les 16 empreses Patrones de la Fundació i de les més de 100 empreses col · laboradores que ofereixen llocs de treball a aquestes dones.

Fundació Integra ofereix a aquestes dones víctimes de violència de gènere un programa d’inserció personalitzat adaptat a cada candidata, en què la formació té un important paper. L’objectiu del programa formatiu és ajudar i donar suport a les candidates durant el seu procés d’inserció o reinserció laboral, augmentant la seva ocupabilitat tant en el procés o recerca de feina com en l’aprenentatge per superar els moments d’espera i frustració, inherents a tot procés de aquestes característiques.

A través de diferents tallers en habilitats socials, orientació laboral, motivació, actitud, educació financera, legal i en noves tecnologies, aquestes dones aconsegueixen adquirir, no només coneixements en diferents matèries, sinó que principalment aconsegueixen un canvi per a elles en termes de creença en les seves possibilitats, en les seves capacitats i la seva confiança en trobar una feina que normalitzi les seves vides.

Font: Compromiso RSE

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: