Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple Favorits

Banners

Webs Locals

Agenda de Santa Coloma [+]

Avui és: 20-07-2019
>
<
Juliol'19
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4

Futbol sala femení contra la violència masclista

dimecres 1 de febrer de 2012

Futbol sala femení contra la violència masclista

El Poliesportiu Nou de Santa Coloma va acollir un partit entre el Ràpid Santa Coloma i el Pony’s en una jornada en la qual la ciutadania va manifestar el seu rebuig a la violència de gènere.

La Coordinadora de Grups de Dones de Santa Coloma de Gramenet, amb el suport de la Regidoria de Polítiques d’Igualtat de Gènere i l’Institut Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, va organitzar una jornada esportiva el passat diumenge, 22 de gener, al Poliesportiu Nou, durant la qual es va disputar un partit de futbol sala femení entre el FS Ràpid Santa Coloma i el FS Pony’s de Barcelona.

Aquest esdeveniment va tenir la doble finalitat de manifestar la repulsa de la ciutadania a la violència masclista i de donar visibilitat i reivindicar l’esport femení. Les jugadores d’ambdós equips van portar inscrit a les seves samarretes el lema: Fem equip contra la violència masclista. Santa Coloma de Gramenet.

L’acte forma part de les activitats que al llarg de tot l’any s’organitzen al municipi per sensibilitzar la nostra societat contra la violència masclista, com ara la celebració del 25 de Novembre, Dia Internacional contra la Violència vers les Dones, o els tallers de prevenció de la violència masclista impartits als centres escolars de la ciutat.

L’Abordatge integral de la violència de gènere és una de les línies estratègiques del Pla d’Igualtat de Gènere 2009-2012. Aquest pla defineix les línies estratègiques i les accions a desenvolupar en matèria d’igualtat al municipi, amb l’objectiu que la igualtat d’oportunitats entre dones i homes no sigui únicament una igualtat formal, sinó que pugui arribar a ser una igualtat real i efectiva.

Veure en línia : AJUNTAMENT SANTA COLOMA

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: