Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 26-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Prostitució : Breus

Gairebé 70 detinguts aquest any per explotació de dones a Sevilla

dilluns 25 d'agost de 2014

Gairebé 70 detinguts aquest any per explotació de dones a Sevilla

La Policia Nacional ha detingut 68 persones per explotar sexualment dones en el que va d’any a la província de Sevilla. A tots ells se’ls han imputat delictes relatius a la prostitució, contra els drets dels treballadors i contra els drets dels ciutadans estrangers. Més de la meitat dels detinguts són de nacionalitat espanyola, mentre que la resta d’arrestos es reparteixen entre colombians, romanesos, dominicans, cubans, búlgars i camerunesos.

La policia ha detectat quatre persones en situació irregular, dues d’elles de la República Dominicana i dues de Nicaragua. Els agents d’aquest cos han atès en els primers vuit mesos de l’any a 189 dones que s’han considerat com a víctimes potencials del tràfic d’éssers humans. Sis d’elles van ser confirmades com a tal ia tres se’ls ha dotat de la condició de testimonis protegits en investigacions contra els grups organitzats que es dediquen a traficar amb dones i obligar-les a exercir la prostitució.

Aquest balanç correspon a la tasca del Grup 3 de la Unitat Contra les Xarxes d’Immigració i Falsedat (Ucrif) de la Brigada d’Estrangeria de la Policia de Sevilla. Aquesta unitat és la que s’encarrega de les inspeccions i controls de tot el relacionat amb la prostitució, des dels clubs de cites fins a les noies que s’ofereixen al carrer. La policia té en marxa un pla contra la tracta d’éssers humans amb fins d’explotació sexual. En el marc d’aquest pla, la Direcció General de la Policia té un telèfon gratuït per a totes aquelles persones que vulguin denunciar de manera fets relacionats amb la prostitució i l’explotació sexual de persones. És el 900 105090. També hi ha un compte de correu electrònic (trata@policia.es) amb les mateixes finalitats.

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: