Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Tarifes de Publicitat
Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 13-11-2018
>
<
Novembre'18
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
Violència de Gènere : Breus

Gairebé un 40% de les dones maltractades també han patit abusos sexuals a Madrid

dimecres 17 de juliol de 2013

Gairebé un 40% de les dones maltractades també han patit abusos sexuals a Madrid

El 37,84% de les dones ateses per primera vegada en 2012 en els punts municipals de violència de gènere de l’Ajuntament de Madrid, van assegurar haver patit més agressions sexuals per part de la seva parella, fet que no es reflecteix en el mateix percentatge en les denúncies ni en les sentències.

Aquesta dada ha estat destacat avui per la delegada madrilenya de Família, Serveis Socials i Participació Ciutadana, Dolors Navarro, després de subscriure amb el degà dels Jutjats de Madrid, José Luis González Armengold, una modificació en el protocol d’actuació en matèria d’agressions sexuals per millorar l’atenció a les víctimes.

Navarro ha reiterat el compromís de l’Ajuntament de Madrid en la lluita contra "totes les formes de violència de gènere" i la seva "política de tolerància zero" davant aquesta xacra.

Signat inicialment al març de 2010, aquest protocol és fruit de la col · laboració de l’Observatori Municipal contra la Violència de Gènere, els organismes competents de Justícia, Policia Judicial i Sanitat i les organitzacions d’assistència i atenció a aquest tipus de delictes.

La delegada ha destacat que aquest acord va suposar un important avenç en l’atenció a les víctimes d’agressions sexuals en esdevenir el marc operatiu de referència per a una actuació coordinada i eficaç en els àmbits policial, judicial, sanitari i social.

(..)

Font: EFE/Teinteresa

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: