Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Dones emprenedores i professionals
Ni + ni - = s
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 16-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
Esports : Breus

Gala León, nova capitana de l’equip espanyol de Copa Davis

dilluns 22 de setembre de 2014

Gala León, nova capitana de l'equip espanyol de Copa Davis

La Reial Federació Espanyola de Tennis ha anunciat que l’actual directora esportiva d’aquest organisme, Gala León, reemplaci Carles Moyà en la capitania de l’equip nacional de Copa Davis. "Reunida avui la Junta Directiva de la RFET a Madrid, ia la vista de les declaracions de Carles Moyà, s’ha aprovat que la direcció esportiva, exercida per Gala León, lideri la capitania de Copa Davis", informa l’organisme en un comunicat.

(...)

Els detalls d’aquest nomenament seran oferts als mitjans de comunicació el proper dimarts al migdia a Sevilla, en un lloc que la RFET comunicarà aquest lunes.Carlos Moyà ha decidit mantenir la seva decisió de no renovar com a capità de l’equip espanyol de Copa Davis "per circumstàncies personals ", tot i que el president de la RFET, José Luis Escañuela, li oferís aquest diumenge continuar en el lloc.

El passat 22 de juliol l’extennista madrilenya Gala León va ser nomenada directora esportiva de la RFET, un càrrec per vegada primera serà assumit per una dona. Gala León va ser dues vegades campiona d’Espanya (1998 i 1999). Va disputar 651 partits en el circuit professional i va aconseguir la vintena setena posició en el rànquing de la WTA l’any 2000 Aquesta temporada, l’exjugadora espanyola va conquistar a Madrid el seu únic títol. Des de la seva retirada, León va ser entrenadora, entre altres, de les espanyoles Silvia Soler, Estrella Cabeza i Beatriz García Vidagany i de la russa Ekaterina Makarova.

Veure en línia : Cadena SER

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: