Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Perquè us sigui més fàcil de compartir, comparar, escollir ... us deixem aquí tots els vídeos en un sol post, de cadascuna de les taules en què es van desenvolupar les Quartes Jornades de Dones liderant les TIC el 15 de novembre passat

Recull de Videos WomanLiderTIC 2018

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 20-06-2019
>
<
Juny'19
llmamejovessum
2728293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Política : Breus

Gallardón tria els arguments més ultres dels informes oficials per a la seva llei de l’avortament

dimecres 26 de març de 2014

Gallardón tria els arguments més ultres dels informes oficials per a la seva llei de l'avortament

En la mitologia grega la quimera era un monstre amb cap de lleó, cos de cabra i cua de serp. Encara que té poc de mitològic, l’avantprojecte de la nova llei de l’avortament, aprovat pel Govern el desembre passat, té un origen similar. També és una suma de diverses ’criatures’. De fet, està elaborat amb els fragments més restrictius i conservadors dels informes que el Consell Fiscal, el Consell d’Estat i el Consell General del Poder Judicial van elaborar el 2009 a la llei de terminis del Govern socialista.

Llavors aquestes recomanacions no es van tenir en compte , precisament perquè es van considerar molt restrictives, com assenyalen fonts coneixedores de l’elaboració de l’actual llei de l’avortament, que permet la interrupció lliure de l’embaràs dins de les primeres 14 setmanes de gestació.

El Ministeri de Justícia, amb el seu responsable, Alberto Ruiz-Gallardón al capdavant, ha preferit en canvi incorporar les instruccions més conservadores, sobretot les de l’informe que va fer el Consell Fiscal, l’únic dels tres òrgans consultius que va considerar inconstitucional l’avortament lliure dins de les primeres 14 setmanes, i l’únic que va assegurar que els supòsits per malformació contravenien la Convenció de l’ONU sobre discapacitat.

L’avantprojecte també incorpora diverses de les esmenes parcials del PP al Congrés i el Senat que van fer en el seu dia a la llei de terminis i que van ser rebutjades per la majoria de les dues Cambres. Aquests són els punts incorporats a partir de les recomanacions dels informes i esmenes i que constitueixen al mateix temps les parts més criticades i rebutjades de l’avantprojecte.

(...)

Font: Eldiario.es

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: