Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Dones emprenedores i professionals
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Ni + ni - = s
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 21-11-2018
>
<
Novembre'18
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
Política : Breus

Garitano denuncia que les dones pateixen més les retallades en despesa pública

dimarts 9 d'abril de 2013

Garitano denuncia que les dones pateixen més les retallades en despesa pública

El diputat general de Guipúscoa, Martin Garitano, va assegurar ahir que el II Pla Foral d’Igualtat de Dones i Homes 2013-2020, que es compromet a posar fre a la precarització de les dones ia caminar cap a un nou "model", impregnarà totes les polítiques impulsades pel govern de Bildu.

Garitano va fer aquestes declaracions durant la seva compareixença, a petició pròpia, davant la Comissió de Polítiques d’Igualtat, Drets Humans i Memòria Històrica de les Juntes Generals, en què ha estat acompanyat per la directora foral d’Igualtat, Laura Gómez.

El mandatari guipuscoà ha reiterat que "la crisi és el propi sistema", que fa que "alguns visquin en condicions òptimes gràcies al malviure de la immensa majoria".

Segons la seva opinió, són precisament "les llars" i, dins d’aquests, les dones "el matalàs que està absorbint" els costos derivats dels "retallades en la despesa pública".

Ha lamentat que el "model" imperant en l’actualitat atorgui "més valor al treball d’un broker especulatiu" que "les cures que permeten sostenir la vida". (...)

Font: Noticias de Gipuzkoa

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: