Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Tarifes de Publicitat
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 24-02-2018
>
<
Febrer'18
llmamejovessum
293031
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
2
3
4

Convocatoria destacada

Coctels&Net bcn Especial Emprenedores
Coctels&Net bcn Especial Emprenedores
Dimecres 13 Desembre 18:30h - Mobile World Centre
Comunicació : Breus

"Gaudeix el teu Carnestoltes en igualtat", lema del Dia Internacional de la Dona [a La Gomera]

dimecres 12 de febrer de 2014

"Gaudeix el teu Carnestoltes en igualtat", lema del Dia Internacional de la Dona [a La Gomera]

La Conselleria de Serveis Socials del Cabildo de la Gomera ha triat per celebrar aquest any el Dia Internacional de la Dona el lema "Gaudeix el teu Carnestoltes en Igualtat " . I això és així en tant que en aquesta edició el 8 de març coincideix amb el dissabte de pinyata .

Des de l’àrea que dirigeix ​​la consellera Sílvia Padilla s’han programat ja una sèrie d’activitats que tindran lloc durant tot el mes de març i que , segons indica , " tenen com a objectiu seguir treballant a l’illa per a la igualtat efectiva de gèneres " .

La coincidència del Dia de la Dona amb el Carnaval i la consegüent ambient festiu i desenfadat no impedirà que es recordi la importància que tenen les polítiques dirigides a eliminar les diferències entre homes i dones . Per contra, la consellera apunta que les festes serviran de base per dur a terme diverses accions .

A partir del 10 de març s’iniciarà una altra tanda d’activitats que en aquest cas aniran dirigides a la posada en marxa de tallers que giraran entorn de la necessitat que les dones tinguin cura la seva salut . Per a això, en jornades successives s’han organitzat una xerrada - taller sobre les flors de Bach o entorn al càncer de mama , maneres de prevenir-lo i tècniques d’auto exploració. Altres conferències abordaran qüestions com l’enfortiment del sòl pèlvic o la higiene facial .

Veure en línia : El dia

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: