Buscar

NETWORKING

Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Tuenti Flickr
Youtube Delicious Slideshare DEX para Android DEX para Apple FavoritsSi vols publicitar-te en aquesta pàgina, fes clic aquí

Multimedia

Per a que us sigui més facil de compartir, comparar, destriar ... us deixem aquí tots els videos en un sol post, de cada una de les taules en que es van desenvolupar les segones Jornades de dones liderant les TIC el passat 17 de Novembre

Tots els Videos de les 5 taules de les Jornadas Womanlidertic 2016

Canal Dones en Xarxa

Banners

Ni + ni - = s
Catàleg d'activitats de Dones en Xarxa
Tarifes de Publicitat
Jornades Internacionls de dones liderant les TIC
Clínica de reproducció assistida BcnIVF
Dones emprenedores i professionals
Webs Locals

Agenda [+]

Avui és: 23-10-2018
>
<
Octubre'18
llmamejovessum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
1
2
3
4
#womanlidertic : Breus

Google connectarà a dones emprenedores

dijous 9 de gener de 2014

Google connectarà a dones emprenedores

Llançaran iniciativa que busca impulsar negocis liderats per dones

En les properes setmanes, Google anunciarà una nova versió de la seva plataforma "Connecta el teu negoci" enfocada a dones emprenedores .

Es tracta de "Connectades", una iniciativa amb la qual el gegant tecnològic buscarà reduir la bretxa digital i de gènere, i inserir-les en una xarxa de socis per impulsar el desenvolupament dels seus negocis.

"Hi ha una gran oportunitat a Mèxic per a dones empresàries emprenedores. Volem tancar la bretxa digital, que els seus negocis madurin doncs un de cada tres negocis a Mèxic són operats per dones ", ha avançat Miquel Àngel Alva , director de Màrqueting de Google Mèxic .

Durant la trobada The Next One Billion, el directiu va explicar que es buscarà brindar solucions amb un programa intens amb altres socis "per plantejar oportunitats de negoci i per embarcar el projecte en diferents verticals" .

" Connecta el teu Negoci" és una plataforma de Google que , en uns quants minuts , qualsevol empresa, pot tenir presència a Internet amb el seu propi domini (gratuït per un any), una pàgina web de disseny atractiu i fàcil d’administrar , un compte de correu amb el nom del seu negoci , presència en els resultats de cerca de Google i en els mapes de Google Maps .

Des del seu llançament l’any passat , al voltant de 70,000 pimes s’han sumat a aquesta iniciativa . D’elles , el 70 % té un lloc públicado , ha detallat Alva .

A Mèxic , el 98 % de les empreses són petites i mitjanes firmes que generen el 52% de la riquesa nacional .

Font: Elempresario.mx

Respondre a aquesta breu

En col.laboració amb: